Antena 3 CNN Actualitate Media Cosmin Seleşi caută familii isteţe şi îndrăzneţe în Banat

Cosmin Seleşi caută familii isteţe şi îndrăzneţe în Banat

Cosmin Seleşi caută familii isteţe şi îndrăzneţe în Banat
12 Oct 2012   •   21:25

Dupã un tur de forţã în Ardeal, Caravana FamiliaDA, în frunte cu Cosmin Seleşi pleacă la acest sfârşit de săptămână la Timişoara şi Arad, în căutarea familiilor curajoase, gata să facă faţă celui mai longeviv şi haios family-quiz din lume. Pe 13 şi 14 octombrie, bãnãţenii sunt aşteptaţi la casting pentru FamiliaDA, emisiunea difuzatã de Antena 1 vineri, sâmbãtã şi duminicã de la ora 20.00.

Astfel, toţi cei care cred că pot intui răspunsurile date de români la întrebările puse de echipa FamiliaDA sunt aşteptaţi în gaşcă de câte 5, sâmbătă, între 12.00 şi 21.00, la Hotel Perla din Timişoara şi la Iulius Mall, între 11 şi 20.00. Duminică, Cosmin Seleşi pleacă de la Timişoara la Arad, unde le dă întâlnire arădenilor, între 10.00 şi 18.00 la Galeria Arad şi între 12.00 şi 21.00 la Pensiunea Belanco, Str. Cocorilor, nr. 36.

Înscrierile la casting se pot face si pe casting.a1.ro, iar pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi pot suna la 021. 240. 02. 04 sau 0756.164.989.
Vineri, sâmbăta şi duminica, de la ora 20.00, alături de simpaticul Cosmin Seleşi, telespectatorii au parte de o competiţie cum nu s-a mai văzut, cu întrebări cât se poate de trăznite şi răspunsuri pe măsură în quiz show-ul familiilor din întreaga lume, FamiliaDA! Cea mai longevivă emisiune de gen din SUA, FamiliaDA aduce faţă în faţă cele mai spontane şi haioase familii, într-o întrecere inedită.
“Oare ce fac bărbaţii pentru a-şi alinta soţiile?”, aceasta este una dintre haioasele întrebări care vor provoca două familii să intre în concursul unde voia bună este la cote maxime. Fireşte, pentru o astfel de întrebare pot exista sute de variante de răspuns, însă nu toate sunt şi cele câştigătoare. Ceea ce este cu totul şi cu totul aparte în acest quiz este faptul că nu există răspuns corect, ci doar răspuns popular. Înainte ca familiile să intre în concurs, aceleaşi întrebări sunt adresate unui grup de 100 de persoane, iar cele mai populare răspunsuri devin variante câştigătoare, punctajul lor în competiţie fiind corelat gradului de popularitate.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close