Antena 3 CNN Actualitate Media Cum îi răspunde o ştiristă din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru că este obeză

Cum îi răspunde o ştiristă din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru că este obeză

Cum îi răspunde o ştiristă din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru că este obeză
Sursa foto: Foto captura YouTube
01 Noi 2012   •   20:26

O prezentatoare de ştiri din SUA a dat o lecţie de bun simţ în direct, după ce a primit un mesaj jignitor de la un telespectator care o acuza că oferă un exemplu greşit tinerilor prin faptul că este supraponderală, informează oddycentral.co.uk

Jennifer Livingston, ştiristă la un post local de televiziune din Wisconsin, a ales puţin peste patru minute din matinal pentru a-i răspunde criticului ei şi pentru a atrage atenţia asupra faptului că astfel de atitudini sunt nocive pentru societate.

"Pentru persoana care mi-a scris acel e-mail: Este adevărat, sunt supraponderală. Poţi să îmi spui grasă şi chiar obeză, după criterii medicale. Dar tu, cel care mi-ai scris acea scrisoare, crezi că nu ştiu asta? Crezi că prin cuvintele tale crude mi-ai arătat ceva ce nu văd deja?", îi răspunde astfel Jennifer. 

"Tu nu mă cunoşti. Nu-mi eşti prieten, nu-mi eşti rudă şi nici măcar telespectator. Nu ştii nimic despre mine în afară de ceea ce vezi, iar eu sunt mult mai mult decât o cifră pe un cântar", a mai spus Jennifer Livingston.

Jennifer Livingston a subliniat că luna octombrie este luna anti-intimidare şi a profitat de ocazie pentru a le transmite un mesaj tuturor celor care cad victimă unor astfel de atitudini.

"Sunt copii care nu ştiu să facă diferenţa şi care primesc de multe astfel de mesaje, poate chiar în fiecare zi. Internetul a devenit o armă pentru cei care nu au discernământ (...) Sper ca mesajul acesta să ajungă la toţi copiii care se simt pierduţi, care se luptă cu probleme legate de greutate, de culoarea pielii, de orientare sexuală, de dizabilităţi, chiar de acnee: Nu îi lăsaţi pe cei care vă batjocoresc să vă definească. Învăţaţi din experienţa mea, că vorbele crude pe care vi le spune cineva nu înseamnă nimic în comparaţie cu aprecierile celor mulţi", a conchis ştirista, care le-a mulţumit apoi prietenilor şi familiei pentru mesajele de încurajare.




×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close