Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Negru, campionul audienţelor! „Te pui cu blondele?” ocupă primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor

Dan Negru, campionul audienţelor! „Te pui cu blondele?” ocupă primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor

Dan Negru, campionul audienţelor! „Te pui cu blondele?” ocupă primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor
04 Noi 2010   •   14:43
Miercuri, 3 noiembrie, Dan Negru a oferit telespectatorilor un show senzaţional la „Te pui cu blondele?” alături de invitatul său Dan Capatos şi cele 50 de asistente tv care s-au încumetat să-l înfrunte în celebrul concurs de cultură generală! Astfel, în intervalul de difuzare al emisiunii, cei mai mulţi telespectatori din targetul all urban au ales Antena 1, plasând „Te pui cu blondele?” pe primul loc în topul audienţelor.!

Sub bagheta magica a maestrului Dan Negru, în intervalul 20.32 – 22.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul targetului all urban un rating de 8.3%  şi 18.5% share, devansând postul Pro TV care a obţinut în acelaşi  interval un rating de 4.8 % si o cotă de piaţă de 10.8% şi 4.8 % rating. Pe locul al treilea s-a situat postul Acasă cu o medie de 3.7% rating şi 8.3% share.

După ce Sânziana Buruiană, Laurette, Andreea Tonciu şi alte asistente tv au părăsit rand pe rand competiţia, Dan Capatos s-a confruntat în finalul emisiunii cu cele mai puternice dintre blonde printre care s-au numărat Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar şi Bianca Drăguşanu. Deznodământul competiţiei nu a fost însă favorabil pentru frumoaselore domnişoare, prezentatorul emisiunii „Un show păcătos” fiind cel care a plecat victorios din platoul „Te pui cu blondele?”.!

Dan Capatos nu este însă singurul prezentator tv care a obţinut ieri seară o mare victorie. La rândul său, Dan Negru se poate lăuda cu un binemeritat loc întâi în clasamentul audienţelor. Mai mult, în prezent, Dan Negru este singurul moderator din România cu două emisiuni fruntaşe în topul emisiunilor de divertisment din ţară.!

Sursa:GfK Romania S.R.L.                    
Copyright:ARMADATA S.R.L.

×
Subiecte în articol: Dan Negru Antena 1
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close