Antena 3 CNN Actualitate Media Demisie cu scandal înainte de alegeri. Un jurnalist și-a anunțat plecarea din televiziune: ”Cineva încearcă să-mi afecteze imaginea”

Demisie cu scandal înainte de alegeri. Un jurnalist și-a anunțat plecarea din televiziune: ”Cineva încearcă să-mi afecteze imaginea”

Demisie cu scandal înainte de alegeri. Un jurnalist și-a anunțat plecarea din televiziune: ”Cineva încearcă să-mi afecteze imaginea”
Sursa foto: Foto: Gheorghe Gonța/Facebook
12 Noi 2016   •   09:08

Moderatorul unei emisiuni de la postul de televiziune Național 4, din Republica Moldova, și-a anunțat demisia printr-un mesaj postat pe Facebook. Jurnalistul Gheorghe Gonța, moderatorul emisiunii „Puterea a patra”, anunță, pe Facebook, că demisionează, acuzând că ”cineva” încearcă să-i ”afecteze imaginea”.

„De azi nu mai sunt angajat al postului de televiziune Naţional 4. După opt ani de muncă aici, dintre care aproape cinci cu Puterea a Patra, atât a fost să fie. E o decizie benevolă. Cineva încearcă să-mi afecteze imaginea, aşa cum e ea, iar din cauza asta are de suferit şi imaginea postului TV. De aia, până voi demonstra că totul e o înscenare, slăbuţă, dar cu efect, mă voi bucura numai de familia mea! Să trăiţi frumos şi bine! Şi vă mulţumesc!”, a menţionat Gonţa, citat de adevarul.ro.

Amintim că pe 8 noiembrie şeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru deschide.md că poliţia s-a autosesizat în baza unui sms publicat pe Facebook, care ar reprezenta o discuţie dintre Gonţa şi Renato Usatîi. Atât Gheorghe Gonţa cât şi Usatîi au infirmat veridicitatea acestui sms, în care jurnalistul ar fi cerut 18.000 de euro politicianului, ca acesta să fie reflectat în emisiune într-o postură pozitivă.

„Se pare c-a început campania: noi o să-ţi arătăm ţie ce înseamnă probleme... haideţi să le numim tehnice. Cred c-ar trebui să pregătesc un interviu cu Grigori Karamalak. Ăsta are ce spune! Şi minciuna e vorbă, dar vremea descoperă adevărul! Să vă văd mândri!” scria Gonţa pe pagina sa de Facebook pe 7 noiembrie.

Cetăţenii din Republica Moldova își aleg președintele în weekend

Cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova sunt chemaţi duminică la urne pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, după o campanie electorală dură, cu acuzaţii personale acide, între Igor Dodon, candidatul prorus al Partidului Socialiştilor (PSRM), considerat favorit în sondaje, şi Maia Sandu, candidata proeuropeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), care porneşte cu şansa a doua, dar a cărei posibilă victorie depinde, potrivit analiştilor, de o prezenţă ridicată la vot, scrie Agerpres.

Igor Dodon a câştigat primul tur de scrutin al alegerilor, desfăşurat la 30 octombrie, cu 47,98% din sufragii (680.550 de voturi), sub pragul de 50% necesar pentru a fi declarat învingător în primul tur.

Maia Sandu s-a plasat pe poziţia a doua, cu 38,71% din sufragii (549.152 de voturi). Prezenţa la urne a fost de 50,95%. Este pentru prima dată după anul 2000 când cetăţenii îşi aleg prin vot direct preşedintele, acesta fiind până acum votat de parlament.

×
Subiecte în articol: Republica Moldova
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close