x close

Ediţie de colecţie „Sinteza Zilei”. Mihai Gâdea a prezentat toamna de top a Antenei 1

de Antena3    |    14 Sep 2012   •   18:04

Desfãşurare de forţe joi searã la „Sinteza zilei”. La invitaţia lui Mihai Gâdea, vedetele Antenei 1 s-au reunit în platoul emisiunii cu povestiri care mai de care mai spectaculoase despre toamna de top de la Antena 1. X Factor, Cu banii jos, Te cunosc de undeva! şi Next Top Model sunt cele mai noi producţii din grila de toamnã a Antenei 1, însã surprizele nu se opresc aici!

Vedetele Antenei 1 au fost invitatele lui Mihai Gâdea într-o ediţie de colecţie „Sinteza Zilei”. Într-o atmosferã relaxatã, aceştia au dezvãluit secrete din culisele celor mai tari producţii de divertisment ale toamnei şi nu numai. Telespectatorii au avut ocazia sã urmãreascã în premierã imagini de la X Factor, iar Delia, Rãzvan şi Dani şi-au amintit amuzaţi momente din audiţiile super show-ului. Echipa „Te cunosc de undeva” a fost şi ea prezentã în emisiunea Sinteza zilei,  Maria Buzã fãcând deliciul colegilor sãi cu momente savuroase din show.
Andreea Berecleanu a fãcut o scurtã trecere în revistã a celor mai importante campanii ale Observatorului, dezvãluindu-le telespectatorilor cã în curând, Observatorul le pregãteşte noi surprize. Mirela Boureanu Vaida a povestit şi ea momentele inedite pe care le trãieşte zi de zi alãturi de concurenţi în casa „Mireasã pentru fiul meu”, stârnind numeroase glume din partea colegilor sãi de trust.

De pe 15 septembrie, vedete de renume trec prin transformãri incredibile sub privirile a milioane de telespectatori, în cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!’. Campionul divertismentului, Dan Negru revine în atenţia telespectatorilor cu o provocare de zile mari: din 19 septembrie mutã showbizz-ul românesc la Istanbul. Din 20 septembrie, frumuseţea, stilul şi atitudinea îşi dau din nou întâlnire pe catwalk!  Telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite şi prezentãri de modã în cele mai exuberante locuri din lume, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, numai la Antena 1. Tot din a doua jumãtate a lunii septembrie, duminicile vor sta sub semnul X Factor. Telespectatorii vor putea de atunci să îi urmearească pe Delia, Cheloo şi Dan Bittman în ipostaza de juraţi şi mentori, dar mai ales să descopere concurenţii înscrişi în acest an în cea mai tare competiţie a momentului, X Factor! Momentele din tabăra de pregătire, dar şi cele din audiţii vor putea fi urmărite de telespectatori în fiecare seară de duminică, începând cu 23 septembrie.


De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.
 

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei X Factor te cunosc de undeva
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati