Antena 3 CNN Actualitate Media Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV: “Investiția în conținut crește și va fi vizibilă de la începutul lunii martie”

Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV: “Investiția în conținut crește și va fi vizibilă de la începutul lunii martie”

Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV: “Investiția în conținut crește și va fi vizibilă de la începutul lunii martie”
22 Feb 2013   •   18:20

GSP TV, postul de televiziune dedicat bărbaților, trece la faza a doua a procesului de relansare. Ca atare, investițiile vor fi direcționate în producția locală de evenimente sportive live și în achiziția de programe externe de sport și de male-entertainment.

Succesul unor transmisiuni live precum cele de la campionatele naționale de billiard, badminton sau de la diverse stiluri de sporturi de contact, ne-au determinat să ne reorientăm preponderent către transmisiunile în direct. De asemenea, vom investi mai mult în programe externe dedicate bărbaților, cum ar fi reality show-uri, emisiuni de pescuit, auto și jocuri pe calculator. GSP TV nu mai vorbește despre sport, din martie, doar îl arată”, spune Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV.

Printre primele măsuri luate vor fi renunțarea la talk-show-uri și introducerea transmisiunilor live din campionatele de fotbal ale Rusiei, Statele Unite și din Cupa Braziliei. Galele UFC își vor mări numărul de difuzări live și se va pune accentul mai mult pe transmisiuni din box. Costin Desliu, realizatorul talk-show-ului Versus, și redactor șef al GSP TV, va coordona în continuare jurnalele sportive de la GSP TV și Antena 1.

“Din martie, nu mai vorbim despre sport, îl arătăm. Ne propune să creăm evenimente destinate publicului masculin din categoria premium, preocupat de bar sports, fight-sports sau hobby-uri”, adaugă Eduard Darvariu. ”Investiția în conținutul GSPTV crește și va fi vizibilă de la începutul lunii martie”.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close