Antena 3 CNN Actualitate Media Emisiunile Antenei 3, lidere de audienţă în nişa de ştiri în luna octombrie

Emisiunile Antenei 3, lidere de audienţă în nişa de ştiri în luna octombrie

Emisiunile Antenei 3, lidere de audienţă în nişa de ştiri în luna octombrie
01 Noi 2010   •   13:43

Emisiunile  postului de televiziune Antena3 difuzate în Prime Time (intervalul orar de maximă audienţă), în zilele de luni până vineri, s-au situat pe  primul loc în topul televiziunilor de ştiri din  România, conform măsurătorilor efectuate de GFK România, în cadrul publicului din mediul urban de peste 18 ani.

Astfel, în intervalul orar 18.45-20.00, perioada de timp în care s-a difuzat Ordinea Zilei cu Dana Grecu, Antena3 a obţinut ca medie, o cotă de piaţă de 5.7%, faţă de 5.4% cât a obţinut Realitatea tv în acelaşi interval orar.

Ştirea Zilei cu Gabriela Vrânceanu Firea, difuzată de luni până vineri în intervalul orar 20.00 -21.00 a obţinut o medie de audienţă de 6.1% faţă de 5.9% cât au obţinut programele Realitaţii tv difuzate la aceeaşi oră.

Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, emisiunea Antenei3 difuzată între orele 21.00 şi 21.45 de luni până vineri, a obţinut o medie de share de 6.4% devansând programele Realitaţii tv de la aceeaşi oră, care au înregistrat 5.7%.

Luna octombrie nu a adus nici o surpriză nici pe intervalul orar 21.45-23.10, perioada de timp în care la Antena3 se difuzează emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea. În acest interval de timp, Antena3 a obţinut o cotă de piaţă de 7.3% faţă de numai 6,2% cât au obţinut emisiunile difuzate de RTV la aceleaşi ore.

Şi emisiunea În gura presei cu Mircea Badea a fost lider de necontestat pe intervalul de timp în care se difuzează (23.10-24.00), cu o medie a cotei de piaţă de 8.6% faţă de 6.1% cât a obţinut programul concurent al Realităţii tv.

De altfel, conform audienţelor înregistrate în luna octombrie pentru publicul din mediu urban de peste 18 ani calculate în intervalul de timp luni-vineri, postul de televiziune Antena3 ocupă locul 3 în Prime Time în topul televiziunilor din România, cu o cotă de piaţă de 6.5%, iar Realitatea tv ocupă locul 7 cu un share de 5.8%.

Copyright ARMADATA SRL

×
Subiecte în articol: Antena 3 audiente
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close