Antena 3 CNN Actualitate Media Existăm pentru că rezistăm. Antena 3 împlineşte 6 ani: Află programul zilei speciale din 26 iunie

Existăm pentru că rezistăm. Antena 3 împlineşte 6 ani: Află programul zilei speciale din 26 iunie

Existăm pentru că rezistăm. Antena 3 împlineşte 6 ani: Află programul zilei speciale din 26 iunie
24 Iun 2011   •   09:55
26 iunie: o zi cât pentru şase ani.
Duminică este ziua în care Antena 3 sărbătoreşte şase ani, vârstă pe care o va împlini pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea o va sărbători alături de telespectatorii ei. Aceştia vor fi răsfăţaţi cu poveşti neştiute ale ultimilor ani, cu ediţii speciale în care vor fi invitaţi jurnaliştii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.

Pe tot parcursul zilei veţi revedea momente amuzante din emisiunile lui Mircea Badea, precum şi cu o serie de reportaje realizate de Carmen Avram şi echipa ei.

În şase ani te-ai amuzat, minunat, revoltat, resemnat alături de noi, iar acum a venit momentul să revezi povestea rezistenţei noastre şi a voastre.

Ziua bună începe cu matinalul Antenei 3, prezentat de la ora 06:00 de Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă, iar de la 10:00 Sabina Iosub şi Niels Schnecker îţi aduc Previziunile Zilei de 26 iunie.

De la ora 11:00, Maria Coman şi Marius Pieleanu, alături de invitaţii lor, vă vor prezenta momente din cei şase ani de existenţă prin rezistenţă, emisiune care continuă şi după primul jurnal de ştiri al zilei, de la ora 12:00.

La ora 14:00 urmează un nou jurnal de ştiri, dedicat aniversării Antenei 3, iar între orele 15:00 şi 17:00 Alina Petrescu va vorbi cu invitaţii săi despre aniversare, despre emisiunea În Premieră. Iar la ora 17:00, Alessandra Stoicescu preia ştafeta aniversării, alături de alţi invitaţi de marcă din echipa Antena 3.

De la ora 18:45 începe ediţia specială moderată de Gabriela Vrânceanu Firea şi Mihai Gadea, care, alături de toţi jurnaliştii Antena 3, îţi vor spune cele mai impresionante poveşti ale rezistenţei românilor de acasă.

De la 20:00, Dana Grecu şi Mircea Badea îţi vor prezenta jurnalul principal al zilei. Pentru prima dată în postura de prezentatori de ştiri, Dana Grecu şi Mircea Badea sunt două dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3.

De la 21:00 afli când şi dacă românii îşi vor primi ţara înapoi, ediţia specială moderată de Gabriela Vrânceanu Firea şi Mihai Gâdea continuând până la ora 24:00, alături de invitaţi precum Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stancu, Carmen Avram, Valentin Stan şi noii prezentatori de ştiri ai Antenei 3, Mircea Badea şi Dana Grecu.

Iar ca bonus, pianistul din Botoşani care a plecat în Norvegia pentru a căra copiatoare şi a ajuns să câştige inimile a milioane de oameni, la un concurs de televiziune, este invitatul special al show-ului aniversar al Antenei 3. Bogdan Ota, unul din milioanele de români alungaţi de ţara lui, vine să îşi spună povestea incredibilă a existenţei sale printre străini.


Existăm pentru că rezistăm!

 




×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close