Antena 3 CNN Actualitate Media Expertul Google AdWords, Brad Geddes, vine în România la SEM Days 2013

Expertul Google AdWords, Brad Geddes, vine în România la SEM Days 2013

Expertul Google AdWords, Brad Geddes, vine în România la SEM Days 2013
20 Aug 2013   •   11:35
Brad Geddes este fondatorul Certified Knowledge și autorul celei mai avansate cărți despre Google AdWords. Recunoscut la nivel internațional ca o autoritate în SEO, PPC și publicitate online, Brad Geddes va fi prezent în deschiderea SEM Days 2013 și, în a doua zi de eveniment, când va susține un workshop dedicat managerilor.

SEM Days, singurul eveniment de SEO și PPC dedicat managerilor, va reuni în perioada 18-19 septembrie, specialiști din industrie, locali și internaționali, antreprenori, marketing manageri, social media & online manageri, c-level manageri. Anul acesta sunt așteptați la eveniment 300 de manageri din companii medii și mari din România, alături de reprezentanți ai agențiilor de comunicare și publicitate. Evenimentul se va desfășura pe două zile: prima zi este dedicată keynote-urilor și panel-urilor, iar cea de-a doua zi va cuprinde workshop-uri.

Agenda evenimentului a fost concepută anul acesta astfel încăt, lumea SEO și PPC să devină mai accesibilă managerilor și profesioniștilor în marketing. De aceea, speakerii, prin temele abordate, vin cu know-how, soluții și studii de caz de actualitate. Printre titlurile din agendă se regăsesc acum:

  • Campanii integrate de digital marketing: SEO + Social Media + Content + PPC

  • Viitorul PPC Marketingului

  • Cum crești radical rata de conversie prin SEO

  • Cum planifici și măsori campaniile de SEO și PPC

  • Cum planifici bugetele pentru SEM și Social Media

  • La eveniment, alături de Brad Geddes, vor mai fi prezenți încă 3 profesioniști de renume internațional: John Heffernan (Digital Marketing Sales Director, The Foundry Digital Marketing), Judith Lewis (Head of Search, Beyond) și Mariusz Pawelczyk (Sales Director CEE, Sociomantic).

    Printre speakerii români cu experiență în marketing și antreprenoriat online, se numără: Cosmin Negrescu (CEO, SEO monitor), Claudiu Murariu (PadiCode), Cristian Ignat (2Parale), Cătălin Tenita (Zelist/Zelist Monitor, TreeWorks), Valentin Radu (Marketizator), Cosmin Nastasa (8team) și Elisabeta Moraru (Google Romania).

    Până pe 31 august, persoanele care se vor înscrie vor beneficia de o reducere de 16% pentru participarea la ambele zile. Mai multe informații despre înscriere, program și vorbitori sunt disponibile pe www.semdays.ro.


     

    ×
    Parteneri
    Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
    x close