Antena 3 CNN Actualitate Media Fundaţia Andreei Marin Bănică, "Preţuieşte viaţa", salvează bolnavii de cancer

Fundaţia Andreei Marin Bănică, "Preţuieşte viaţa", salvează bolnavii de cancer

Fundaţia Andreei Marin Bănică, "Preţuieşte viaţa", salvează bolnavii de cancer
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    14 Mar 2012   •   23:33

Andreea Marin Bănică, preşedinte al fundaţiei "Preţuieşte viaţa", a fost invitata lui Mihai Gâdea, miercuri seară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei".

Vedeta derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, printre care şi lupta împotriva cancerului, iar visul ei este să aducă în România tehnologia care există în ţările mai avansate. "Îmi doresc ca românii să nu aibă o rudă, un prieten sau un vecin bolnav de cancer", a afirmat Andreea Marin.

"Avem medici extraordinari la noi acasă, trebuie doar să împingem sistemul", consideră Andreea. Vedeta tv a participat la un eveniment organizat la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, unde medicii români au intrat în contact cu medici specializaţi în oncologie din Turcia.



Pentru că românii au minte ,spune ea, soluţiile de performanţă vor fi în curând în spitalele din România. "În Turcia există o tehnologie la care noi tânjim. Românii au minte, mai e cazul să stea umăr lângă umăr şi să facă mai mult decât vorbesc", a adăugat vedeta tv.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close