Antena 3 CNN Actualitate Media Ilie Sârbu (PSD): Dispaţia "paznicului" lui Blejnar, un scenariu de proastă calitate

Ilie Sârbu (PSD): Dispaţia "paznicului" lui Blejnar, un scenariu de proastă calitate

Ilie Sârbu (PSD): Dispaţia "paznicului" lui Blejnar, un scenariu de proastă calitate
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    29 Mai 2012   •   21:12

Dispariţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar pe vremea când acesta era şeful ANAF, este un scenariu de proastă calitate, apreciază Ilie Sârbu, senator PSD.

"Dacă e vorba de un scenariu, e de proastă calitate. Nu poate dispărea un om de acasă şi soţia să-l anunţe după patru zile. (...)Este un scenariu de proastă calitate, iar dacă s-a gândit la faptul că se va putea ascunde, eu cred că n-are nicio şansă, pentru că văzut ce s-a întâmplat şi cu ceilalţi care au plecat din ţară, pe diverse căi. Acum, Doamne fereşte, să nu fie vreo situaţie mult mai gravă, că a fost în centrul acestui evaziuni fiscale", a spus senatorul PSD Ilie Sârbu, în ediţia de marţi seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Marta, fostul director de cabinet al lui Sorin Blejnar, pe vremea când acesta era directorul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, a fost promovat la Bucureşti, de PDL Arad, cu ajutorul lui Gheorghe Falcă şi Traian Igaş.

În 2011, scrie Ghimpele, "paznicul" lui Blejnar a fost schimbat din funcţia de director de cabinet, pentru că avea mai multe dosare penale la DNA.

Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost dat în urmărire naţională, după ce a fost dat dispărut de soţie.

Soţia lui Codruţ Marta a anunţat dispariţia soţului său vineri, 25 mai. Ea a precizat poliţiştilor că soţul său a plecat de acasă în 21 mai şi s-a adresat târziu organelor statului, pentru că bărbatul avea obiceiul de a lipsi de acasă.

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg au fost audiaţi luni de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu dispariţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Blejnar.




×
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close