Antena 3 CNN Actualitate Media Imaginea care a stârnit o revoltă pe internet. "Pentru mine, această fotografie reprezintă dragostea şi bucuria"

Imaginea care a stârnit o revoltă pe internet. "Pentru mine, această fotografie reprezintă dragostea şi bucuria"

Imaginea care a stârnit o revoltă pe internet. "Pentru mine, această fotografie reprezintă dragostea şi bucuria"
Sursa foto: Foto: annealmasy.com
20 Feb 2013   •   11:49

Fotografă de nunţi de mai bine de zece ani, Anne Almasy a dorit să-şi facă publicitate prin intermediul revistei de profil "Weddings Unveiled". După mai multe discuţii cu reprezentanţii publicaţiei, artista a ales imaginea prin intermediul căreia urma să-şi promoveze afacerea.

„Am dorit să public o imagine care să mă reprezinte ca fotograf şi să exprime filozofia mea şi sufletul pe care îl pun în munca mea. Am ales această fotografie pentru că, pentru mine, ea reprezintă dragostea şi bucuria”, explică Anne Almasy pe site-ul său.

Răspunsul pe care l-a primit din partea publicaţiei a surprins-o pe fotografă. „Nu putem să utilizăm această imagine. Nu ne simţim confortabil cu ideea de a publica o fotografie de la căsătoria a două persoane de acelaşi sex”.

Anne Almasy a redactat şi trimis o scrisoare deschisă către publicaţia respectivă, în semn de revoltă.

În urma mesajelor de revoltă primite de la internauţi, editoarea revistei şi-a cerut în cele din urmă scuze şi a anunţat că va publica respectiva imagine, dacă fotografa încă doreşte acest lucru.







 

×
Subiecte în articol: imagine
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close