Antena 3 CNN Actualitate Media "În premieră": Soarta oamenilor dupa inchiderea spitalelor si fenomenul Medjugorje, in aceasta seara, la Antena 3

"În premieră": Soarta oamenilor dupa inchiderea spitalelor si fenomenul Medjugorje, in aceasta seara, la Antena 3

"În premieră": Soarta oamenilor dupa inchiderea spitalelor si fenomenul Medjugorje, in aceasta seara, la Antena 3
16 Oct 2011   •   09:42

Carmen Avram şi echipa emisiunii "În premieră" prezintă duminică, de la ora 21.00, la Antena 3, un reportaj despre soarta oamenilor dupa ce zeci de spitale au fost inchise. Cel de-al doilea material spune povestea orasului Medjugorje.

„Câţi oameni trebuie să mai moară să deschidă spitalele? Ne-a luat şansa la viaţă, ne-a luat tot”, acesta este mesajul unei femei disperate. La şase luni de la închiderea spitalelor, sute de mii de oameni strigă după ajutor şi nu-i aude nimeni. „Nu se mai uită nimeni la noi în ziua de astăzi, murim ca câinii”, spune plângând o biată femeie. Autorităţile susţin însă că asta nu este o chestiune care să depindă de sistemul sanitar.  Români la mila cerului, „În premieră”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Cel de-al doilea material prezinta fenomenul Medjugorje, un oraş care, de 30 de ani, a devenit destinaţia pelerinilor, locul unde oamenii se duc să întâlnească Divinitatea.
Medjugorje este un oraş din Bosnia şi Herzegovina, situat la 25 de kilometri de Mostar, aproape de graniţa cu Croaţia. Din 1981, oraşul a devenit loc de peleirnaj pentru milioane de creştini.

Urmăriţi un reportaj despre Medjugorje şi apariţiile Fecioarei Maria, duminică, de la ora 21.00, pe Antena 3.

×
Subiecte în articol: In premiera Antena 3
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close