Antena 3 CNN Actualitate Media Jeremy Clarkson explică incidentul de la BBC: Mi s-a spus că aş putea avea CANCER

Jeremy Clarkson explică incidentul de la BBC: Mi s-a spus că aş putea avea CANCER

Jeremy Clarkson explică incidentul de la BBC: Mi s-a spus că aş putea avea CANCER
Sursa foto: Foto: forums.robertsspaceindustries.com
20 Apr 2015   •   10:01

Jeremy Clarkson a anunţat, într-un editorial pentru Sunday Times, că incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea "Top Gear" de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la două zile după ce un medic i-a spus că este suspect de cancer la limbă.

"Cu două zile înainte de incident, medicul meu mi-a spus că o excrescenţă pe care o aveam pe limbă ar putea fi canceroasă şi că trebuie să fac analize imediat", a spus Clarkson, potrivit standard.co.uk.

"Dar nu puteam să fac asta. Eram în mijlocul (filmărilor, n.r.) pentru seria Top Gear. Iar Top Gear are prioritate", a mai spus acesta.

Jeremy Clarkson a mai spus că, recent, a primit rezultatele analizelor, iar suspiciunea de cancer a dispărut.

Jeremy Clarkson a vorbit şi despre obsesia sa pentru această emisiune şi despre "enorma" senzaţie de "pierdere" pe care a simţit-o după ce BBC a refuzat să îi înnoiască contractul.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC pe 10 martie, în urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii emisiunii "Top Gear", Oisin Tymon, într-un hotel din North Yorkshire. În urma unei anchete interne, BBC a anunţat pe 25 martie că nu va reînnoi contractul cu Clarkson pentru emisiunea "Top Gear".


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close