Antena 3 CNN Actualitate Media Mădălin Voicu: Băsescu poate fi mai curând un preşedinte de bloc decât unul de stat

Mădălin Voicu: Băsescu poate fi mai curând un preşedinte de bloc decât unul de stat

Mădălin Voicu: Băsescu poate fi mai curând un preşedinte de bloc decât unul de stat
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    21 Mai 2012   •   22:03

Deputatul PSD Mădălin Voicu apreciază că preşedintele Traian Băsescu poate fi mai curând un preşedinte de bloc decât şef de stat şi spune că nu mai are niciun fel de respect faţă de el.

"N-am absolut niciun fel de respect pentru acest personaj care, mai curând, poate fi preşedinte de bloc sau şeful unui gostat. Nu cred că România poate face în continuare erori şi greşeli având ca exponent un astfel de preşedinte, lucru care îl îndreptăţeşte pe Victor Ponta şi pe oricine de bun simţ, să-l conteste şi să nu mai aibă nici un fel de legătură cu domnia sa", a spus Mădălin Voicu, în ediţia de luni seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Afirmaţiile au avut loc în contextul în care preşedintele Băsescu şi premierul Ponta nu se înţeleg care dintre ei va merge să reprezinte România miercuri la Bruxelles.

Social-democratul a continuat spunând că, în opinia sa, nu este vorba despre o bătălie între premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu, ci, este de părere Mădălin Voicu, şeful statului "provoacă tot felul de conflicte, unele premeditate, altele spontane, pentru a-şi salva ultima redută".

Prim-ministrul Victor Ponta s-a adresat Parlamentului, pentru a decide acest for cine trebuie să reprezinte România la Consiliul European.





×
Subiecte în articol: Madalin Voicu PSD presedinte Subiectiv
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close