Antena 3 CNN Actualitate Media Mafia pieţelor din România, ancheta care deschide noul sezon „În premieră”

Mafia pieţelor din România, ancheta care deschide noul sezon „În premieră”

Mafia pieţelor din România, ancheta care deschide noul sezon „În premieră”
20 Sep 2012   •   16:25

„În premieră”, emisiunea de anchete şi reportaje a Antenei 3, revine duminică, 23 septembrie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. Carmen Avram şi echipa sa au pregătit o serie de anchete ample, pe subiecte de impact asupra publicului.

Prima ediţie a noului sezon debutează cu două materiale spectaculoase: mafia din pieţele României şi gimnaste americane vs. gimnaste românce.

Piaţa de legume-fructe din România este controlată de două grupări mafiote care aduc ilegal marfă din Turcia şi Uniunea Europeană. România e furată de peste 3 miliarde de euro pe an, bani care se împart între mafie şi personaje cheie, iar în afara ţării se ştie foarte bine de ce sunt în stare escrocii români. Reporterul Romana Puiuleţ a reuşit să stea de vorbă chiar cu şefii organizaţiilor. Mafia din pieţele României, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Ne-au luat antrenori, ne-au luat şi medalii, şi totuşi la Londra americancelor le-a fost teamă de noi. Geza Pojar, fostul coregraf al Nadiei Comăneci, actual profesor al campioanelor americane, ne spune şi de ce: „Româncele sunt făcute pentru gimnastică”. Denisa Morariu îţi prezintă povestea gimnastelor, „În premieră”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera Antena 3 ancheta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close