Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea: Este o bucurie uriaşă pentru colegii noştri de la ştiri

Mihai Gâdea: Este o bucurie uriaşă pentru colegii noştri de la ştiri

Mihai Gâdea: Este o bucurie uriaşă pentru colegii noştri de la ştiri
15 Apr 2015   •   08:07

Campania “Generatia pierduta” a Observator Antena 1, program produs de redactia de stiri Antena 3, a castigat medalia de argint in cadrul celei mai disputate sectiuni , “Best News Documentary/Special”, din cadrul editiei 2015 a New York Festivals - World’s Best Tv&Film, desfasurate la Las Vegas, pe 14 aprilie.

Pe lângă acest premiu, au mai fost şi alte trei nominalizări.



"Este o bucurie uriaşă pentru colegii noştri de la ştiri. Observator şi Antena 3 au câştigat titlul de vicecampion mondial la o categorie foarte complicată. Sunt foarte emoţionat, oameni importanţi din această zonă de interes public s-au întâlnit într-un eveniment remarcabil. Faptul că noi, din România, am reuşit această performanţă uriaşă, e ceva extraordinar. Am vorbit şi despre România şi despre ai noştri de acasă şi despre voi toţi. A fost foarte emoţionant pentru că "Vocea Americii" a făcut un comentariu remarcabil. Noi, când eram copii şi îi ascultam din ţară, în fiecare seară, ei bine, directorul asociat al "Vocii Americii" ne-a mulţumit în această seară...Sunt foarte fericit" a spus Mihai Gâdea, CEO Antena 3.

"Peste 20 de oameni au lucrat la campania asta. A fost o călătorie emoţionantă. Lucrurile se schimbă, încet-încet. E a doua experienţă de genul acesta. Anul acesta am fost puţin mai curajoasă, e într-adevăr o presiune, sunt oameni pe care îi privim cu toţii la televizor, îi cunoaştem. Aici sunt foarte prietenoşi, toată lumea vrea să ştie mai multe despre ce faci" a povestit Ana Moraru, unul dintre reporterii care au realizat campania "Generaţia pierdută"

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close