Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea a împlinit opt ani de când realizează "În gura presei"! Vezi performanțele emisiunii și mesajul realizatorului

Mircea Badea a împlinit opt ani de când realizează "În gura presei"! Vezi performanțele emisiunii și mesajul realizatorului

Mircea Badea a împlinit opt ani de când realizează "În gura presei"! Vezi performanțele emisiunii și mesajul realizatorului
15 Sep 2012   •   15:20
Mircea Badea a împlinit opt ani de când realizează, de la măsuța lui, emisiunea ”În gura presei”. Chiar dacă cei opt ani reprezintă o adevarată performanță în media și au fost încununați cu audiențe pe măsură, Mircea Badea spune că nu vrea să sărbătorească. Poate, cel mult, să fie arogant.

"Astăzi, pe data de 13 septembrie, se împlinesc 8 ani de emisiune “În gura presei”. Mi se pare incredibil. O simt, pe de o parte, ca și cum mi s-ar fi întâmplat de 2-3 zile, pe de altă am senzația că durează de zece vieți. N-am niciun chef să fac ceva special, nu simt nevoia să sărbătoresc. Cred că sunt un bătrân d-ăla acrit. Sunt un bătrân acrit, mă simt bătrân, dar nu fizic. Fizic mă simt ca la 15 ani. (...) Pur și simplu nu-mi arde să sărbătoresc", a spus Mircea Badea.

Realizatorul a răspuns și la întrebarea adresată de un ascultător al emisiunii sale de la radio, referitoare la cât mai are de gând să facă emisiunea TV. ”Sincer vă spun, nu am de gând nimic. Nu am de gând, în general. Poate că nu mă ajută capul, nu am niciun gând despre nimic. Nu pot răspunde la întrebarea „unde te vezi peste două zile sau peste cinci ani”. Nu mă văd. Nu am niciun fel de proiecție personală pentru mai mult decât clipa asta. Acum și aici. Mâine? Nu am nici cea mai vagă idee", a mai spus Badea.

Mircea Badea a prezentat apoi câteva date statistice legate de audiențele realizate de emisiunea În gura presei în ultimii ani.

Iată astfel evoluția ratingului pe all-urban începând din 2005, de când emisiunea a început să fie difuzată pe Antena 3.
2005 - 0.1
2006 - 0.3
2007 - 0.7
2008 - 1.5
2009 - 1.8
2010 - 1.8
2011 - 2.1
2012 - 2.6

El a prezentat și Leadership-ul emisiunii în comparație cu celelalte emisiuni de știri. ”Adică de câte ori am fost pe primul loc în comparație cu celelalte canale de știri (Realitatea, România TV, B1, TVR Info, Digi etc.) pe intervalul orar al emisiunii În gura presei”, a explicat Badea. ”Iar Leadershipul Antena 3 a fost de 99%

Realizatorul a declarat la Antena 3 că este cel mai încântat de Leadershipul all channels, pentru că ”în 35% din cazuri suntem peste toate celelalte televiziuni la această oră”. ”Adică în 35 de emisiuni din 100 noi am fost pe primul loc dintre toate emisiunile din România, a mai spus Badea.


VEZI ARHIVA EMISIUNILOR REALIZATE DE MIRCEA BADEA.



×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close