Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Băsescu le-a dat extemporal americanilor

Mircea Badea: Băsescu le-a dat extemporal americanilor

Mircea Badea: Băsescu le-a dat extemporal americanilor
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Sep 2011   •   23:50
"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea
Badea a comentat, miercuri seară, declaraţiile preşedintelui Băsescu referitoare la recentele telegrame WikiLeaks. Preşedintele a precizat că interesul său „a fost să testeze dacă SUA si UE vor râmâne la fel de pasive ca faţă de Georgia şi în situaţia în care s-ar întâmpla acelaşi lucru şi în Transnistria”

Aşa ceva eu n-am mai văzut! Credeam ca Traian Basescu nu mai are cu ce să mă suprindă (...) Le-a dat extemporal americanilor! S-a dus şi le-a zis „Scoateţi o foaie de hârtie!” ” a declarat realizatorul emisiunii În gura presei.

Potrivit unor telegrame WikiLeaks, Traian Băsescu declarat că se teme de un conflict militar România-Rusia, în Transnistria. Preşedintele ar fi făcut această declaraţie în 2008, la o întâlnire cu senatorul american Richard Lugar la Bucureşti.

 




 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea SUA americani
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close