Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea, despre singura convorbire telefonică avută cu Vîntu: "M-a invitat la o cafea"

Mircea Badea, despre singura convorbire telefonică avută cu Vîntu: "M-a invitat la o cafea"

Mircea Badea, despre singura convorbire telefonică avută cu Vîntu: "M-a invitat la o cafea"
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Oct 2010   •   10:39

Mircea Badea a vorbit, în ediţia de luni a emisiunii sale, despre interceptările telefonice din dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Realizatorul "În gura presei" s-a întrebat retoric de ce este nevoie de o astfel de "hartă a relaţiilor" în condiţiile în care omul de afaceri este cercetat pentru favorizarea unui infractor. În plus, Badea şi-a adus aminte de singura convorbire telefonică avută cu Sorin Ovidiu Vîntu, care, însă, nu apare în acest dosar.

"La ce e bună o hartă a relaţiilor într-un caz de favorizare a infractorului. Întrebarea e foarte simplă. Ce înseamnă favorizarea infractorului? Înseamnă dacă i-a dat bani sau nu, aşa se traduce în acest caz concret. I-a dat bani Vîntu lui Popa, ştiind că e condamnat, deci l-a ajutat? Sau nu i-a dat? Pot procurorii să demonstreze că i-a dat bani, sau nu? Ce importanţă are o hartă a relaţiilor?", s-a întrebat acesta.

Mircea Badea a povestit apoi cum a decurs singura convorbire telefonică pe care a avut-o cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

"Eu recunosc că o singură dată am vorbit cu Vîntu la telefon. Tot aflam că mă caută Vîntu, mi se tot transmitea. Ce să vorbesc eu cu Vîntu? Până la urmă, zic, bine, hai că-l sun eu pe el. Mi-am luat o cartelă de la benzinărie, mi-am luat un telefon nou, l-am desigilat, l-am sunat pe Vîntu. Badea sunt, zic. M-a invitat la o cafea. I-am zis că nu beau cafea. Atunci, bine... Zic: nu cred că e bine. Bine, zice, atunci, dacă te răzgândeşti... că eşti simpatic aşa... Bine, mulţumesc, la revedere. Asta a fost tot", a povestit Badea.

Mircea Badea, despre convorbirea cu Vîntu


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close