Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: În România, nu mai merg nicăieri mai departe de 100 km. Doar când vom avea autostrăzi

Mircea Badea: În România, nu mai merg nicăieri mai departe de 100 km. Doar când vom avea autostrăzi

Mircea Badea: În România, nu mai merg nicăieri mai departe de 100 km. Doar când vom avea autostrăzi
Sursa foto: Foto: Videonews
05 Sep 2011   •   15:47

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat în ediţia de duminică seara a emisiunii „În gura presei" pe seama drumurilor execrabile din România şi a turismului de week-end, care provoacă interminabile cozi în trafic pe arterele importante ale României.

"Am fost în week-end la munte. Eu mi-am jurat că nu mă mai duc în România undeva mai departe de 100 km pentru că pur şi simplu nu se poate. La Marea Neagră mi-am jurat că nu mai ajung decât dacă am treabă", a spus realizatorul TV.

"La munte, la fel. Cel mai departe, mi-am jurat eu acum trei săptămâni, când am vrut să fac turism în The Land of Choice şi am ajuns la Cheile Grădiştei după un drum dus-întors de opt ore, că nu mai merg nicăieri până când, vorba doamnei Boagiu, nu vom avea autostrăzi terminate", a adăugat Badea.

„Cel mai departe mă duc de-acum încolo până la Sinaia. Ca atare, am fost în week-end la Sinaia şi am făcut o expediţie pe munte", a mai spus realizatorul TV.

Vezi mai jos ce a păţit Mircea Badea pe drumul de întoarcere spre Bucureşti.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close