Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Nu ştiu care instituţie e mai inutilă, Consiliul Concurenţei sau Agenţia pentru Integritate

Mircea Badea: Nu ştiu care instituţie e mai inutilă, Consiliul Concurenţei sau Agenţia pentru Integritate

Mircea Badea: Nu ştiu care instituţie e mai inutilă, Consiliul Concurenţei sau Agenţia pentru Integritate
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Ian 2011   •   00:13

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii „În gura presei”, despre scandalul cauzat de scumpirea cu 30% a carburanţilor din ultimul an. Moderatorul apreciază elanul românilor de a protesta, însă consideră complet inutilă decizia de a nu mai alimenta trei zile, oferind alternativa de a nu mai alimenta de la un singur producator, pentru a forţa preţul pieţei. În acest context, Badea aminteşte de instituţia care ar trebui să intervină în acest caz, numită Consiliul Concurenţei, pe care o declară la fel, sau poate chiar mai inutilă ca şi Agenţia Naţională pentru Intergitate.

 


×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close