Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Poporul român găseşte util să se ghiorlăne şi bată pe nişte zahăr

Mircea Badea: Poporul român găseşte util să se ghiorlăne şi bată pe nişte zahăr

Mircea Badea: Poporul român găseşte util să se ghiorlăne şi bată pe nişte zahăr
29 Mar 2011   •   23:52

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează în ediţia de marţi un mesaj primit pe blog de la un utilizator care s-a semnat "Leana" şi care explica inutilitatea pentru poporul român de a ieşi în stradă şi de a protesta, deoarece în România oricum nu se va schimba nimic, Guvernul şi preşedintele nu vor cădea şi totul ar fi fără rost. Ea a explicat că şi la Londra oamenii au ieşit în stradă şi nu au rezolvat nimic.

Badea spune ironic că "poporul român este mult prea deştept ca să se manifeste şi să protesteze, dar, tot probabil din inteligenţă, găseşte mult mai util să se ghiorăie şi să se ghiorlăne şi să se râgâie când se tăvăleşte să se bată pe nişte zahăr pe care îl adună de jos de pe podea, sau pe nişte sticle de ulei sau pe nişte bormaşine sau pe nişte scaune. "

 


Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close