Antena 3 CNN Actualitate Media Nadina Câmpean, jurnalista fără regrete, dar cu sacrificii: “In televiziune accepți că trebuie să muncești enorm sau te reprofilezi. Nu e o profesie pentru prințese”

Nadina Câmpean, jurnalista fără regrete, dar cu sacrificii: “In televiziune accepți că trebuie să muncești enorm sau te reprofilezi. Nu e o profesie pentru prințese”

 Nadina Câmpean, jurnalista fără regrete, dar cu sacrificii: “In televiziune accepți că trebuie să muncești enorm sau te reprofilezi. Nu e o profesie pentru prințese”
11 Noi 2017   •   11:40

Nadina Campean, prezentatoarea emisiunii “Previziuni” de la Antena 3, a povestit cum a ajuns sa lucreze in televiziune. Jurnalista se trezeste in fiecare dimineata la ora sase si nu regreta nicio clipa pasul pe care l-a facut atunci cand a lasat orasul natal pentru a se muta la Bucuresti. 

“Cred că mi-am dorit dintotdeauna sa lucrez in televiziune, dar nu am avut curajul să recunosc pentru că mi se părea un vis greu de împlinit. Mă fascinau știrile din perioada în care eram doar un copil și o urmăream pe Delia Budeanu în fiecare seară, la televiziunea română. Aventura a început în primul an de facultate, cu stagii de practică la Antena 1 Târgu-Mureș, iar trei luni mai târziu a venit prima ofertă de a fi reporter. Dopă doi ani, am fost chemată la București și aici am simțit că-mi trăiesc visul.

A fost însă extrem de greu, mai ales în primul an. Era un ritm infernal și presupunea mult mai multă muncă decât îmi puteam imagina. În televiziune, ai două opțiuni: accepți că trebuie să muncești enorm, zi și noapte uneori, sau te reprofilezi. Nu e o profesie pentru prințese, ci pentru caractere puternice. Viața de reporter cere sacrificii: nopți pierdute la instanțe în momentul arestării unor politicieni, revelioane petrecute în sate înzăpezite sau zile de naștere uitate din cauza inundațiilor, a accidentelor sau a altor tragedii.

De șapte ani, ies mai rar pe teren, însă adrenalina se simte la fel și de la pupitrul știrilor. Aproape șase ani, cât am prezentat știrile dimineții, ziua mea începea la ora 3 și nici măcar atunci nu am simțit că sacrific ceva. Sunt viața și profesia pe care mi le-am ales și nu am regretat nicio secundă” a povestit Nadina Campean pentru Q Magazine. 

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close