Antena 3 CNN Actualitate Media Narcisa Sălbatică preferata telespectatorilor din România

Narcisa Sălbatică preferata telespectatorilor din România

Narcisa Sălbatică preferata telespectatorilor din România
21 Sep 2010   •   17:57

Narcisa Sălbatică, cel mai frumos basm al timpurilor noastre a luat aseară startul la Antena 1, reuşind încă de la premieră să învingă concurenţa. Telenovela al cărui scenariu a fost coordonat de Gabriel Corrado a adunat în faţa televizoarelor mai mulţi telespectatori decât ?Iubire şi onoare?, telenovela lansată tot aseară de Acasa Tv.

Cu o distribuţie de excepţie ce reuneşte nume mari precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone sau Ion Haiduc şi tinere talente precum Alina Puşcaş sau Vladimir Drăghia, telenovela Narcisa Sălbatică a debutat în forţă aseara la Antena 1.

Producţie a Tandem Film, Narcisa Sălbatică a reuşit să atragă cei mai mulţi telespectatori de telenovele, înregistrând  în intervalul 20.30-21.39, 5.6% rating si 13.1%  cotă de piaţa la nivelul targetului din mediul urban sau, altfel spus, o medie de 640.000 de telespectatori.

?Inca de la premiera, ?Narcisa salbatica? a convins telespectatorii sa ramana alaturi de Antena 1. Telenovela a unit eforturile unei echipe de profesionisti, motivati de provocarea proiectului ceea ce s-a reflactat in cifrele de audienta. Cu o distributie de exceptie si cu un scenariu coordonat de Gabriel Corado, ?Narcisa salbatica? se detaseaza prin autenticitate. In definitiv, orice roman se poate regasi in aceasta poveste?, declara Sorin Alexandrescu, Director General Antena 1.

Românii au preferat telenovela Intact Madia grup în detrimentul ?Iubire şi onoare?, producţie CME, telenovela lansată aseară de Acasa Tv înregistrând la nivelul aceluiaşi target 4.6% rating şi 10.8% share.  La ora 21.37  în faţa televizoarelor, urmărind Narcisa Sălbatică s-au aflat 840.000 de telespectatori din mediul urban, de aproape două ori mai mulţi decât cei care au urmărit ?Iubire si onoare?.

Narcisa Sălbatică este o imagine a vieţii reale a cărei magie vine din spectaculoasa forţă a destinului. Destinul îşi va pune amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări şi răsturnări impresionante de situaţie care le vor arăta telespectatorilor că nimic nu este ceea ce pare.  

Autenticitatea poveştii pe care Narcisa şi celelalte personaje o trăiesc este elemental cheie al telenovelei difuzate de Antena 1. Întâmplările şi emotiile prin care trec  personajele, încercările la care sunt supuşi pot face parte din viaţa oricărui telespectator pentru că Narcisa Sălbatică este o poveste care se petrece în România, cu oameni obişnuiţi.

×
Subiecte în articol: Antena 1
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close