“Ora de foc” a Antenei 3, aseară la “Sinteza Zilei”, lider absolut de audienţă

de Antena3.ro    |    25 Feb 2011   •   13:16
“Ora de foc” a Antenei 3, aseară la “Sinteza Zilei”, lider absolut de audienţă

După suspendarea uneia dintre cele mai importante emisiuni de analiză politică, realizatorii acesteia, Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost invitaţii lui Mihai Gâdea în platoul emisiunii « Sinteza Zilei » de la Antena 3 unde si-au anuntat demisiile de la Realitatea TV. Prezent în emisiune alături de Mihai Gâdea a fost şi Răzvan Dumitrescu, într-un gest de solidarizare cu cei doi jurnalişti care au mărturisit că au fost supuşi la presiuni şi cenzuraţi la postul Realitatea TV.

Aprecierea publicului telespectator pentru această ediţie specială a emisiunii « Sinteza Zilei » s-a văzut în rezultatele de audienţă comunicate de Gfk Romania pentru seara zilei de 24 februarie. Antena 3 a fost lider atât pe nişa de ştiri cât şi la nivel general în topul televiziunilor din România.

Pe segmentul de public din mediul urban peste 18 ani, emisiunea « Sinteza zilei » a obţinut o cotă de piaţă de 11.2% şi un nivel de rating de 4.6%, la mare distanţă de Realitatea TV care a înregistrat valori de 7% share, respectiv 2.9% rating.

În timpul emisiunii, pe intervalele orare 22.22-22.51 şi 23.12-23.24, Antena 3 a reuşit performanţa să devanseze toate televiziunile din România, inclusiv Pro TV, atingând un vârf de audienţă de 6.2% rating şi 14.4% cotă de piaţă (la 22.27).

x close