Antena 3 CNN Actualitate Media “Ora de foc” a Antenei 3, aseară la “Sinteza Zilei”, lider absolut de audienţă

“Ora de foc” a Antenei 3, aseară la “Sinteza Zilei”, lider absolut de audienţă

“Ora de foc” a Antenei 3, aseară la “Sinteza Zilei”, lider absolut de audienţă
25 Feb 2011   •   13:16

După suspendarea uneia dintre cele mai importante emisiuni de analiză politică, realizatorii acesteia, Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost invitaţii lui Mihai Gâdea în platoul emisiunii « Sinteza Zilei » de la Antena 3 unde si-au anuntat demisiile de la Realitatea TV. Prezent în emisiune alături de Mihai Gâdea a fost şi Răzvan Dumitrescu, într-un gest de solidarizare cu cei doi jurnalişti care au mărturisit că au fost supuşi la presiuni şi cenzuraţi la postul Realitatea TV.

Aprecierea publicului telespectator pentru această ediţie specială a emisiunii « Sinteza Zilei » s-a văzut în rezultatele de audienţă comunicate de Gfk Romania pentru seara zilei de 24 februarie. Antena 3 a fost lider atât pe nişa de ştiri cât şi la nivel general în topul televiziunilor din România.

Pe segmentul de public din mediul urban peste 18 ani, emisiunea « Sinteza Zilei » a obţinut o cotă de piaţă de 11.2% şi un nivel de rating de 4.6%, la mare distanţă de Realitatea TV care a înregistrat valori de 7% share, respectiv 2.9% rating.

În timpul emisiunii, pe intervalele orare 22.22-22.51 şi 23.12-23.24, Antena 3 a reuşit performanţa să devanseze toate televiziunile din România, inclusiv Pro TV, atingând un vârf de audienţă de 6.2% rating şi 14.4% cotă de piaţă (la 22.27).

×
Subiecte în articol: Antena 3 Sinteza Zilei
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close