Antena 3 CNN Actualitate Media Percheziţii la Primăria din Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheş, urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Percheziţii la Primăria din Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheş, urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Percheziţii la Primăria din Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheş, urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă
18 Iun 2013   •   15:44
UPDATE: DNA  emis un comunicat în care informează că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, este urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Primarul este acuzat că a primit bani de la reprezentanţii a cinci firme pentru a le favoriza la achiziţiile publice organizate de instituţie, la atribuirea şi la derularea contractelor, a anunţat DNA.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mai multe percheziţii au avut loc la Primăria Baia Mare. Procurorii DNA au verificat documentele legate de activitatea primarului Cătălin Cherecheş şi un trust media local care ar fi condus chiar de el. Primarul Cherecheş a fost dus la DNA.

Trustul ar fi fost preluat în ianuarie 2013 de o societate condusă de către interpuşi ai primarului Cătălin Cherecheş, afirmă surse judiciare citate de Mediafax.

La primele ore ale dimineţii, anchetatorii au descins şi la televiziunea trustului. Pe lângă edil, este verificat şi directorul televiziunii, Cristi Şpan.

Potrivit presei locale, descinderile ar veni în urma unor declaraţii date de un om de afaceri arestat în luna martie pentru infracţiuni economice de procurorii bucureşteni.

"Ştiu că sunt anumite semne de întrebare care trebuie lămuritate . (...) Noi aşteptăm, dăm orice fel de răspunsuri pentru a se edifica cei care sunt în măsură să facă acest lucru” a declarat Cătălin Cherecheş pentru Antena 3.

„Deocamdată nu ştim exact care sunt acuzaţiile, semnele de întrebare”, a adăugat primarul in direct la Antena 3.

Cătălin Cherecheş, despre descinderi:



 








 

×
Subiecte în articol: DNA Catalin Chereches
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close