Antena 3 CNN Actualitate Media Petrece Revelionul cu Antena 3

Petrece Revelionul cu Antena 3

Petrece Revelionul cu Antena 3
29 Dec 2011   •   13:13

Pentru ultimele zile din an, Antena 3 a pregătit telespectatorilor un program special. Vineri seara, de la ora 22.00, Victor Ciutacu, într-un dialog cu Dan Puric, prezintă o ediţie specială Vorbe grele despre suveranitate, credinţă, patriotism şi naţionalism. Cum vede actorul şi regizorul de succes mersul României, în ce măsură se adaptează şi care-i calea spre ieşirea din inerţie şi resemnare? Află vineri seara la Vorbe grele, de la ora 22.00.

Sambătă, 31 decembrie, de la ora 19.30, Antena 3 va transmite, în direct, din Piaţa Constituţiei, "Revelionul" organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, unde vei avea ocazia să-i vezi pe artiştii tăi preferaţi, dar şi pe concurenţii de la X Factor. Noaptea dintre ani a Antenei 3 va continua cu un concert extraordinar "Ovidiu Lipan Ţăndărică & The Blakanic Explosion!", ce va fi transmis începând cu ora 1.30.

Duminică, în prima zi a noului an, de la ora 19.00, Subiectiv prezintă ce le rezervă astrele în 2012 liderilor politici. Astrologul Mariana Cojocaru va dezvălui între cine există o relaţie de complicitate perfectă şi ce personaj de pe scena politică va trebui să muncească de 3 ori mai mult anul următor. Află ce politician va face o figură excepţională la toamnă şi mai ales cine are capacitatea de a citi gândurile.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close