Antena 3 CNN Actualitate Media Pompieri de la ISU Dorohoi, răsplătiţi cu trei maşini. Una dintre ele a fost donată de Mircea Badea (VIDEO)

Pompieri de la ISU Dorohoi, răsplătiţi cu trei maşini. Una dintre ele a fost donată de Mircea Badea (VIDEO)

Pompieri de la ISU Dorohoi, răsplătiţi cu trei maşini. Una dintre ele a fost donată de Mircea Badea (VIDEO)
29 Iul 2010   •   16:37

Pompierii din Botoşani care a rămas fără maşină în timp ce ajutau sinistraţii de la inundaţii şi-a primit joi răsplata. Este vorba despre promisiunea făcută de Mircea Badea care a anunţat în timpul teledonului, din cadrul campaniei ?Apa trece, România rămâne?, că îşi va dona maşina, o KIA, unuia dintre cei trei angajati ai Inspectoratului Special de Urgenţă din Dorohoi. Cei trei s-au dus să salveze oamenii de furia apelor iar maşinile personale le-au fost luate de puhoi.  Ceilalţi pompieri au primit două maşini noi donate de BRD Sogelease. Recompensele au fost oferite graţie teledonului organizat de Antena 3 şi Observator pe data de 9 iulie pentru sinistraţi.

Trei pompieri ISU Dorohoi, răsplătiţi pentru curajul lor

Mircea Badea a spus atunci că se întâmplă prea rar să li se mulţumească acestor oameni aşa cum se cuvine. O altă donaţie anunţată de realizatorul emisiunii "În gura presei" vine din partea editurii părinţilor săi, care va dona cărţi şcolare în valoare de 2.000 de euro.

?Am făcut acest gest pentru că, în primul rând, m-am enervat foarte rău - mă uitam la televizor şi am văzut un reportaj despre salvatorii ISU care spuneau că nimeni nu le-a mulţumit niciodată de când salvează ei oameni şi că acum cu prilejul ultimei situaţii de urgenţă şi-au pierdut maşinile personale în acţiunea de a salva alte vieţi şi mi s-a părut inadmisibil, pur şi simplu am reacţionat şi atât?, a declarat, joi, Mircea Badea.

Mircea Badea, la Teledonul pentru ajutorarea sinistraţilor

Campania ?Apa trece, România rămâne?, continuă. Liniile telefonice sunt deschise pentru cei care vor să dea o mână de ajutor românilor loviţi de furia apelor. Puteţi dona 2 euro prin sms la numărul 879, valabil pentru toate retelele de telefonie mobilă, 5 euro la numărul 0900900732 şi 10 euro la 0900900730 la Romtelecom.

 

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close