Antena 3 CNN Actualitate Media Porţia de Sănătate, volumul II, apare marţi cu Jurnalul Naţional

Porţia de Sănătate, volumul II, apare marţi cu Jurnalul Naţional

Porţia de Sănătate, volumul II, apare marţi cu Jurnalul Naţional
14 Feb 2011   •   11:17

Marti, 15 februarie, Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al doilea volum  din colectia „Portia de sanatate”. Un proiect plin de... viata! 12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea! 

In cel de-al doilea volum al colectiei “Portia de Sanatate” vei regasi informatii despre artrita, astm sau despre arsurile la stomac. Iti propunem un plan de prevenire şi de tratare bazat pe toate elementele pe care oricine le are la indemâna:  vitamine, minerale şi suplimente alimentare. Plante medicinale şi terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, reflexoterapia; gimnastica şi alimentele care ajuta, dar şi cele pe care este bine sa le eviti...

Iti prezentam obiceiuri simple pe care daca le vei adopta cu siguranta starea ta de sanatate va fi mult mai buna... Continuam cu informatii despre diverse rezultate ale cercetarilor in domeniul medicinei sau nutritiei. Urmeaza descrierea pe larg a doua terapii importante recomandate in cazul afectiunilor din volum: aromaterapia şi oligoterapia: principiile, bolile pe care le pot trata, masura şi modul in care le putem folosi singuri şi cazurile in care trebuie sa apelam la speciali[ti; veti citi despre doua suplimente alimentare recomandate in sectiunea dedicata afectiunilor, glucozamina şi uleiul de pe[te, precum şi depre cinci dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: cretuşca, gheara-diavolului, ghimbirul, lemnul-dulce şi turmericul. Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 42 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a mânca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.

×
Subiecte în articol: Jurnalul National
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close