Antena 3 CNN Actualitate Media Presa străină, despre divorţul Simonei Halep: "Dublă greşeală"

Presa străină, despre divorţul Simonei Halep: "Dublă greşeală"

Vestea că Simona Halep divorțează la mai puțin de un an de la cununia civilă a surprins, iar presa internațională a preluat informația.

Presa străină, despre divorţul Simonei Halep: "Dublă greşeală"
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Javier Rojas
de Georgiana Adam    |    08 Sep 2022   •   15:07

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, pe 15 septembrie, iar cununia religioasă și nunta urmau să aibă loc pe 13 noiembrie, la Cazinoul din Sinaia.

Iată ce a scris presa internațională despre divorțul anului, potrivit stirileprotv.ro.

News.com au a preluat informațiile din presa română, titrând materialul: "Simona Halep divorțează de soțul miliardar după un an", cu mențiunea că vestea tristă a venit puțin înainte de prima anivesare.

Tennisworld.fr, o publicație franceză centrată pe tenis, a scris: "Simona Halep va divorța de soțul milionar dupa US Open".

Și express.co.uk a adordat subiectul titrând: "Campioana de la Wimbledon divorțează de soțul milionar chiar înainte de prima aniversare".

Firstsportz, o publicație americană dedicată sportului, a publicat știrea folosind o sintagmă din tenis cu referire la eliminarea recentă de la US Open: "Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de soțul multi-milionar cu câteva zile înainte de prima aniversare".
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep divort
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close