Antena 3 CNN Actualitate Media Prima ediţie a emisiunii Subiectiv, cu Răzvan Dumitrescu: Experimentul Emil Boc, o întoarcere în timp (VIDEO)

Prima ediţie a emisiunii Subiectiv, cu Răzvan Dumitrescu: Experimentul Emil Boc, o întoarcere în timp (VIDEO)

Prima ediţie a emisiunii Subiectiv, cu Răzvan Dumitrescu: Experimentul Emil Boc, o întoarcere în timp (VIDEO)
26 Iul 2010   •   21:39

?M-am întors şi sunt subiectiv. Vă voi spune cine îmi place şi cine nu-mi place?, a spus, luni seara, jurnalistul Răzvan Dumitrescu, în cadrul primei ediţii a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3. ?Vedeta? acestei prime emisiuni a fost Emil Boc, dar nu cel cunoscut în prezent, ci cel de acum şase ani.

Mai precis, în 2004, Emil Boc a participat la un mic experiment, pus la cale de echipa Observatorului de la Antena 1. Actualul premier, pe vremea aceea parlamentar, s-a angajat să trăiască o săptămână cu 400.000 de lei vechi, adică atât cât reprezenta la acea vreme salariul minim pe economie al unui muncitor.

?De ce s-a schimbat Emil Boc în ultimii şase ani??, a fost subiectul primei emisiuni Subiectiv, prezentate de Răzvan Dumitrescu.

Emil Boc a supravieţuit cu greu în acea săptămână, printre altele cu pâine, slană şi ceapă, cumpărate din Ardeal. Interesant este că parlamentarul Emil Boc din 2004 cerea în acel an o pensie minimă de 100 de euro, iar premierul Emil Boc din prezent a fost foarte aproape de a tăia pensiile de 350 de lei.

Cum a supravieţuit Emil Boc o săptămână, în 2004, cu 400.000 de lei vechi

?E amuzant să-l vezi pe Boc făcând lucrurile acestea. Dar eu cred că este importantă performanţa omului politic, şi dacă a înţeles ce a făcut atunci. Mi se pare uşor jenant pentru cineva care poate să aibă de la început intuiţia clară că salariul minim este o formă de ajutor, şi că de fapt datoria celor care conduc este să facă aceste venituri mai ridicate. Dar din ce s-a întâmplat de atunci şi până acum, nu se vede că domnul Boc ar fi înţeles ce se întâmplă?, a declarat Adrian Năstase, unul dintre invitaţii emisiunii Subiectiv.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu Emil Boc
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close