Antena 3 CNN Actualitate Media RCS&RDS vrea ca abonaţii să plătească în plus pentru redifuzarea canalelor Discovery

RCS&RDS vrea ca abonaţii să plătească în plus pentru redifuzarea canalelor Discovery

RCS&RDS vrea ca abonaţii să plătească în plus pentru redifuzarea canalelor Discovery
03 Dec 2012   •   21:11

RCS&RDS propune companiei Discovery Networks să retransmită posturile de televiziune operate în România, dar într-un pachet separat, pentru care abonaţii să plătească în plus, scrie Mediafax.

Oferta RCS&RDS vine în urma scrisorii deschise în care Mark Hollinger, preşedinte şi CEO al Discovery Networks International, a declarat că RCS a scos canalele Discovery din ofertele sale înainte de expirarea contractului dintre cele 2 companii.

De asemenea, acesta a declarat că Discovery a încercat timp de un an să negocieze cu RCS, astfel încât abonaţii să nu fie afectaţi.

Reacţia lui Hollinger a venit în contextul în care peste 24.600 de persoane (până în momentul difuzării acestei ştiri, n.r.) au semnat o petiţie online prin care cer păstrarea canalelor Discovery în grilele RCS&RDS.

Astfel, RCS&RDS propune publicului Discovery Networks să retransmită televiziunile Discovery într-un pachet distinct de pachetul de bază, plătit separat de abonaţi.
   
"Pentru a elimina suspiciunea de ipocrizie a acestui dublu limbaj, lansăm public îndemnul nostru adresat Discovery Networks de a crea un pachet separat care să conţină toate programele Discovery şi care să poată fi achiziţionat de către abonaţii interesaţi, la un preţ stabilit chiar de către Discovery Networks. Astfel, îngrijorarea domnului Hollinger că telespectatorii vor plăti 'preţuri mari, pentru servicii pe care nu şi le doresc' nu va mai avea temei", spune RCS&RDS.

"Ne exprimăm speranţa că toţi fanii Discovery, semnatari ai petiţiei sau nu, vor reuşi să îi convingă pe reprezentanţii Discovery Networks să accepte acest demers şi astfel să le permită cât mai curând vizionarea canalelor dorite şi, totodată, că domnul Hollinger nu va ignora soluţia propusă, refuzându-le telespectatorilor accesul la emisiunile promovate în scrisoare", mai spune RCS&RDS.

×
Subiecte în articol: RCS&RDS
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close