Antena 3 CNN Actualitate Media Reportaj cutremurător al BBC despre româncele obligate să se prostitueze în Europa

Reportaj cutremurător al BBC despre româncele obligate să se prostitueze în Europa

Reportaj cutremurător al BBC despre româncele obligate să se prostitueze în Europa
Sursa foto: Foto: Pixabay
12 Oct 2016   •   14:38

Autoritățile din Marea Britanie promit să fie în prima linie a războiului împotriva sclaviei moderne care, din păcate, reprezintă o realitate cotidiană pentru sute de romance, victime ale traficului de ființe umane.

Jurnaliștii BBC prezintă, într-un reportaj amplu, povestea uneia dintre româncele care au ajuns victimele traficanților de persoane și au fost obligate să se prostitueze în țări din Europa.

„Dimineața și după-amiaza aveam aproximativ 15 clienți” povestește Mihaela, o tânără româncă de 26 de ani, care a fost forțată să practice prostituția în Ungaria, Austria și Elveția. Sub amenințarea bătăilor și chiar a morții (tânăra povestește că era de multe ori amenințată cu pistolul), Mihaela era obligată să întrețină relații sexuale cu zeci de barbați zilnic.

Calvarul fetei a început când aceasta avea numai 16 ani. Mihaela a fost racolată din Nistorești, un sat sărac din România și, sub promisiunea unei vieţi mai bune în străinătate, tânăra a picat în plasa unei reţele de prostituţie.

Conform BBC, cel puțin o fată este racolată de rețelele de proxeneți, în fiecare lună, din satul natal al Mihaelei.

Mihaela avertizează asupa pericolelor prostituției: “Îmi spun povestea și spun fetelor să nu aibă așa ușor încredere în bărbați”.

Citiți și: The Guardian: Povestea unei fete din România, ajunsă într-un bordel din Elveția VIDEO

 

 

×
Subiecte în articol: proxeneti prostitutie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close