Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 10 noiembrie: Franţa şi Germania vor să redeseneze harta UE

Revista presei - 10 noiembrie: Franţa şi Germania vor să redeseneze harta UE

Revista presei - 10 noiembrie: Franţa şi Germania vor să redeseneze harta UE
Sursa foto: Foto: ucg.org.nz
10 Noi 2011   •   09:44
Fin.ro: Franţa şi Germania vor să redeseneze harta UE. Franţa şi Germania discută crearea unei Europe cu două viteze, cu scoaterea eventuală a unei sau mai multe ţări din zona euro.

Jurnalul Naţional: Ne aşteaptă zece ani de criză.
Din Jurnalul Naţional aflăm că şeful Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, a început să lanseze avertismente privind posibilitatea unei recesiuni la nivel global în următorii zece ani. Lagarde spune că de vină ar putea fi criza datoriilor ţărilor europene, care ar putea afecta crucial economia globală.

Ghimpele: Exclusiv: Înregistrări cu Gabriel Oprea, din vremea în care ministrul Apărării era "aghiotantul" lui Miron Cozma. Ghimpele prezintă astăzi o înregistrare cu actualul ministru al apărării, Gabriel Oprea, de pe vremea când era în relaţii strânse cu Miron Cozma. În urmă cu două zile, în acelaşi ziar, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a început un atac virulent la adresa lui Gabriel Oprea.

Ring: Ipoteză-şoc! Ambiţia procurorului Iacob îl poate elibera pe Vîntu. Din ziarul Ring aflăm o ipoteză interesantă despre noua condamnare a lui Sorin Ovidiu Vîntu. Referatul cu propunerea de arestare a "lotului Vîntu" are 44 de pagini şi foarte multe scheme prin care banii erau delapidaţi. Avocaţii spun însă că tocmai din cauza acestor scheme dosarul se va întoarce la DIICOT, iar munca anchetatorilor va fi în zadar.

Adevărul: Ironie: Pe uşile primăriei din Cluj, condusă de Sorin Apostu, scrie: "Aici NU se ia mită". Pe uşile primăriei din Cluj, reprezentanţii acestuia au lipit afişe pe care scrie un mesaj anti-mită. Ironic este că primarul Sorin Apostu a fost reținut miercuri seară pentru că ar fi primit mită o sută de mii de euro.















×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close