Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 28 septembrie: Primul expert care a anticipat criza financiară din 2008: Recesiunea a început deja!

Revista presei - 28 septembrie: Primul expert care a anticipat criza financiară din 2008: Recesiunea a început deja!

Revista presei - 28 septembrie: Primul expert care a anticipat criza financiară din 2008: Recesiunea a început deja!
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    28 Sep 2011   •   11:11
Fin.ro: Nouriel Roubini: Recesiunea a început deja! Profesorul american, Nouriel Roubini, primul expert care a anticipat criza financiară din 2008, spune că majoritatea statelor cu economie dezvoltată au ajuns din nou în pragul recesiunii, în timp ce SUA se află deja în chinurile scăderii economice, alături de majoritatea membrilor zonei euro. „Dar, în momentul de faţă, marea întrebare este dacă această recesiune, sau scădere, (...) va fi relativ uşoară sau va deveni dificilă şi va conduce spre o nouă criză financiară mondială”, se întreabă Roubini.

gandul.info
: Fosta vedetă porno Cicciolina vrea să se întoarcă în politică şi să candideze la primăria oraşului Monza. "Voi face din Monza un oraş atractiv. Are potenţial. De exemplu, dacă Villa Royale este transformat în cazinou, comuna va primi bani mulţi", a declarat Cicciolina, pe numele său real Ilona Staller. Candidata face obiectul unei polemici, pentru că urmează să primească o pensie de parlamentar, de 3.000 de euro pe lună.

Jurnalul Naţional: Poliţiştii, scoşi din schemă pentru manevre electorale. Sindicaliştii critică decizia CSAT prin care poliţiştii de la Ordine Publică şi Rutieră trec în subordinea primarilor. Ei spun că acest transfer nu este deloc întâmplător, ţinând cont că se apropie alegerile din 2012, iar oamenii legii sunt scoşi din schemă din motive electorale.

Adevărul: Vezi cum vor autorităţile să tranforme o şcoală timişeană în hotel, pe bani europeni. În cursul anului trecut, unitatea de învăţământ a fost închisă, pentru că nu avea suficienţi elevi. Acum, autorităţile locale au ajuns la concluzia că au nevoie de un hotel, în timp ce elevii merg zeci de kilometri în fiecare zi către o şcoală din altă localitate.

Cotidianul: Paleologu către pedelişti: "Mi se pare prosteşte să nu participi la discursul Regelui". Vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu, critică din nou actuala putere. El spune că i se pare prosteşte să nu participi la discursul pe care Regele Mihai îl va susţine în Parlament pe data de 25 octombrie. Paleologu a criticat recent şi atitudinea lui Traian Băsescu la adresa fostului suveran al României.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close