Antena 3 CNN Actualitate Media Robert Turcescu şi-a anunţat demisia din Realitatea Media

Robert Turcescu şi-a anunţat demisia din Realitatea Media

Robert Turcescu şi-a anunţat demisia din Realitatea Media
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Aug 2010   •   12:30

Jurnalistul Robert Turcescu a anunţat, luni, pe Twitter şi apoi pe blogul personal că demisionează din Realitatea Media. Ziaristul susţine că nu ştie ce va face mai departe, dar că simte că a venit vremea unui nou capitol.

"Azi, 16.08.2010, anunţ public demisia mea din Realitatea Media", a anunţat Turcescu pe Twitter.

După aproximativ o oră, jurnalistul şi-a motivat decizia într-o postare amplă pe blogul personal. Acesta susţine că nu ştie încotro se îndreaptă, dar că nu priveşte cu mânie înapoi.

"Pentru mine a sosit vremea sa deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii si nici planuri in care sa incapa cuvinte precum ?mai bine? sau ?mai rau?. Dar simt de ceva vreme ca e momentul pentru o noua provocare pe care inteleg sa mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare. Nu stiu, acum, cind scriu aceste rinduri, incotro ma indrept si nici care sint provocarile viitorului imediat", notează Turcescu.

"Plec din Realitatea Media privind fără mânie înapoi, deşi se poartă de ani buni scandalul public şi aruncatul cu lături", mai precizează jurnalistul.

Robert Turcescu şi-a început cariera în presă în anul 1993, ca redactor la "Curierul Naţional". În anii următori, a scris pentru publicaţii ca Ziua şi Evenimentul Zilei. Până în anul 2000, acesta a fost reporter, apoi redactor-şef la "Radio Total".

La "Europa FM", Turcescu a activat ca redactor-şef şi a realizat emisiunea "România în direct".

Colaborarea cu Realitatea TV a început în anul 2003. În acelaşi an, a început să scrie şi la revista "Dilema". Între 2004 şi 2005, Turcescu a fost redactor-şef la "Cotidianul".

Din anul 2008, Robert Turcescu a ocupat funcţia de director executiv la postul de radio "Realitatea FM".

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Robert Turcescu demisie realitatea tv
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close