Antena 3 CNN Actualitate Media Şapte ani de Antena 3: Şefa SGG, Daniela Andreescu, demisă în urma unei anchete marca Antena 3

Şapte ani de Antena 3: Şefa SGG, Daniela Andreescu, demisă în urma unei anchete marca Antena 3

Şapte ani de Antena 3: Şefa SGG, Daniela Andreescu, demisă în urma unei anchete marca Antena 3
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Iul 2012   •   13:09

În cel de-al şaptelea an de existenţă Antena 3 a marcat şi o premieră absolută. De una singură a reuşit demiterea unui membru al Guvernului Boc, după o anchetă despre afacerile necurate, derulate pe spinarea statului, de fostul secretar general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Mandatul doamnei Andreescu la cârma Secretariatului General al Guvernului (SGG) aducea mai degrabă cu un protectorat. Toţi membrii familiei sale s-au căpătuit cu spaţii şi funcţii în apartaul de stat fără ca nimeni să împiedice acest lucru.


Antena 3 împlineşte 7 ani de existenţă. Pe tot parcursul zilei vă vom oferi materiale despre momente importante din viaţa dumneavostră dar şi despre personalităţi marcante de la noi din ţară.

Totul va culmina cu o ediţie specială a jurnalului principal de ştiri prezentat de Dana Grecu şi Mircea Badea, dar şi cu o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close