Antena 3 CNN Actualitate Media Săr..bătăi fericite la GSPTV!

Săr..bătăi fericite la GSPTV!

Săr..bătăi fericite la GSPTV!
20 Dec 2012   •   15:59

Dincolo de vacarmul general al colindelor, de clopotei si de omniprezentul ler, cu prilejul sarbatorilor de iarna, telespectatorii GSPTV vor avea parte de Craciunul lui Mos Cafteala, un Mos Craciun special si mai putin obisnuit, care, spre deosebire de omologul sau, nu imparte cadouri, ci super-lovituri.

Canalul propune o serie de programe-maraton din UFC, Wrestling TNA si GINX TV, pentru un Craciun de neuitat, abundand de testosteron. Seria show-urilor speciale debuteaza in Ajun, luni 24 Decembrie, cand de la 8:30 dimineata si pana la miezul noptii, fanii wrestling-ului vor fi delectati cu cele mai tari lupte din TNA. Prima zi de Craciun aduce un maraton “The Ultimate Fighter”, cel mai spectaculos reality show marca UFC. Gamer-ii inraiti nu vor inchide un ochi de luni pana vineri, fiecare noapte aducand cele mai tari si cele mai noi jocuri video, in maratonul GINX TV. Saptamana culmineaza cu un event UFC Live, Dos Santos vs Velasques, duminica dimineata, incepand cu ora 06:00.

Trecerea dintre ani va sta, de asemenea, sub semnul adrenalinei la GSPTV. De la ora 19, va fi difuzata Gala de Kickboxing si MMA din Brasov, urmata de un nou episod din Cage Rage si de Impact TNA. Anul nou debuteaza in forta cu UFC Ultimate Submission Evergreen, de la 1 noaptea.

Pentru un Sarbatori de pomina de pomina, Mos Cafteala recomanda excesul de testosteron, la GSPTV.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close