Antena 3 CNN Actualitate Media Secvenţial: Topul ţepelor, fraudelor şi al escrocilor din istoria României până în prezent

Secvenţial: Topul ţepelor, fraudelor şi al escrocilor din istoria României până în prezent

Secvenţial: Topul ţepelor, fraudelor şi al escrocilor din istoria României până în prezent
30 Sep 2012   •   19:01

În ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial" de la Antena 3, Adrian Ursu alcătuieşte, alături de invitaţii săi din platou, topul celor mai mari ţepe şi al celor mai cumplite înşelătorii din România anilor care au trecut.

Topul lui Adrian Ursu începe cu seria de privatizări dubioase ale unor companii importante din România, precum Uzina Tractorul Braşov sau a SC AUTOCAMIOANE Braşov, devalizarea băncilor Bancorex, prăbuşirea Dacia Felix sau a Băncii Columna, dar şi structurile de jocuri piramidale precum Caritas, Gerald, SAFI sau FNI.




Adrian Ursu nu uită să îi amintească, în categoria celor mai iscusiţi escroci pe Nati Meir, fostul parlamentar trimis în judecată în mai multe dosare pentru înşelăciune, şi Gheorghe Ştefănescu, "nasul" filierei Bachus, care “îndoia” vinul la scară mare cu apă şi pastile aduse din Occident şi-l vindea apoi poporului.

Pentru a afla mai multe despre astfel de înşelătorii din istoria României vezi înregistrarea integrală a emisiunii Secvenţial de la Antena 3.


×
Subiecte în articol: Secvential Adrian Ursu privatizare
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close