Antena 3 CNN Actualitate Media Şeful social-democraţilor din PE: Monica Macovei distruge imaginea României. Ar trebui să se abţină de la declaraţii

Şeful social-democraţilor din PE: Monica Macovei distruge imaginea României. Ar trebui să se abţină de la declaraţii

Şeful social-democraţilor din PE: Monica Macovei distruge imaginea României. Ar trebui să se abţină de la declaraţii
Sursa foto: Foto: Antena3/Intact Images
de M.Z.    |    26 Iun 2012   •   23:32

Preşedintele grupului social-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, este de părere că Monica Macovei, fost ministru democrat-liberal al Justiţiei, pune în pericol imaginea României, prin declaraţiile pe care le face.

"Cred că doamna Macovei ar trebui să se comporte într-un mod european decent şi ar trebui să se abţină să distrugă imaginea ţării, pune în pericol imaginea României şi nu ar trebui să facă asta (...) Ştiu că doamna Macovei a fost ministru şi a fost ministrul Justiţiei, însă nu doar eu am observat asta, ci şi alţi colegi din întregul grup politic, era cineva cu o stare foarte ciudată, îi numea pe ceilalţi trădători, întotdeauna credea că cineva greşeşte. (...) Politic, ceea ce face dânsa nu ajută România, nu se ajută nici pea ea, nu-şi ajută nici partidul", a şeful grupului social-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, la ediţia din marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

De asemenea, a mai spus Swoboda, preşedintele Traian Băsescu ar trebui să-i spună lui Macovei să se abţină de la declaraţii de acest fel.

"Noi, în Parlament, suntem liberi, avem libertate de exprimare, însă nu cred că face un lucru bun pentru partidul dânsei, dacă începi să spui că nu ai încredere în doctori, în poliţie, în sistemul de justiţie. De aceea, cred că unii oameni de aici spun că în România s-a mers prea departe", a adăugat Swoboda.





×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close