Antena 3 CNN Actualitate Media Şerban Huidu se află în continuare în comă indusă, dar starea sa e stabilă

Şerban Huidu se află în continuare în comă indusă, dar starea sa e stabilă

Şerban Huidu se află în continuare în comă indusă, dar starea sa e stabilă
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Dec 2010   •   09:39

Prezentatorul de televiziune Şerban Huidu se află în continuare în comă indusă, după accidentul petrecut pe o pârtie de schi din Austria. Starea de sănătate a acestuia s-a stabilizat, însă, în cursul nopţii. Anunţul a fost făcut joi dimineaţă de către oficialii spitalului din Innsbruck, unde se află internat realizatorul TV. Medicii urmează să hotărască dacă îl vor opera, în cursul zilei de joi.

"Pacientul este aici. Este în stare artificială de somn, în comă indusă, dar este foarte stabil. Vom face mai multe analize în cursul zilei. Rezultatele vor veni în jurul orei 12:00, iar atunci vom şti mai multe", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar Innsbruck, Johannes Schwamberger.

Şerban Huidu, în stare stabilă


Realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat la un spital din Austria după ce a suferit un grav accident la schi. Huidu a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac.

În urma impactului, Şerban Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost dus urgent cu elicopterul la spitalul universitar din Innsbruck. Medicii i-au indus starea de comă, pentru a-i putea acorda îngrijirile medicale necesare.


×
Subiecte în articol: Serban Huidu internat spital accident Austria
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close