Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, lider de piaţă în 22 august

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, lider de piaţă în 22 august

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, lider de piaţă în 22 august
de N.B.    |    23 Aug 2011   •   14:42

Atacul preşedintelui Băsescu la adresa USL, bogaţii României şi alegerile din data de 21 august au fost câteva dintre subiectele propuse aseară de Mihai Gâdea şi analizate împreună cu invitaţii săi la Sinteza Zilei.

Temele au fost extrem de apreciate de publicul telespectator, emisiunea din 22 august fiind lider de piaţă cu o medie de 10.5% share faţă de numai 6.8 % cât a atins Realitatea TV, care a ocupat abia locul 5, conform datelor furnizate de GFK Romania pentru publicul 18+urban.


În minutul de aur, înregistrat la ora 22:08, Antena 3 era urmarită de 526.000 telespectatori şi înregistra 12.2% cotă de piaţă, în timp ce competitorul direct era privit de 299.000 de telespectatori şi atingea doar 6.9% share, în rândul publicului all urban.

De altfel, Antena 3 a fost liderul tuturor televiziunilor de ştiri din România în intreg intervalul orar de prime time (19-24), cifrele indicând 7.7% share pentru Antena 3 faţă de 5.7%, cât a inregistrat principalul competitor pe targetul 18+ urban.

Antena 3 s-a clasat în prime time pe locul 3 în topul televiziunilor din România, după principalele canale generaliste, în timp ce Realitatea Tv abia pe locul 7.



Aceste cifre confirmă că Antena 3 rămâne în cel mai disputat interval orar prima opţiune de informare a publicului interesat de actualitate.

Copyright ARMADATA SRL

Antena 3 este televiziunea de stiri parte a INTACT Media Group.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei USL averi Antena 3
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close