Antena 3 CNN Actualitate Media Tăriceanu, despre disputa politică dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu

Tăriceanu, despre disputa politică dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu

Tăriceanu, despre disputa politică dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    04 Iul 2012   •   22:05

Liderul deputaţilor liberali Călin Popescu-Tăriceanu a fost invitatul lui Mihai Gâdea, miercuri seară, la "Sinteza Zilei". Fostul premier a comentat cererea Uniunii Social Liberale privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Roberta Anastase şi Vasile Blaga pleacă de la ideea că noi suntem statul şi li se pare anormal că au fost înlocuiţi de la conducerea camerelor. Când a fost înlocuit Năstase nu a mai făcut nimeni atâta tapaj că n-au fost respectate normele democratice", a spus Tăriceanu.

"Un parlament ia decizii prin majoritatea sa fără să încalce niciun fel de regulă. Într-o democraţie parlamentară trebuie respectată regula majorităţii şi acest lucru se întâmplă în România fără niciun derepaj de la nicio normă democratică", a adăugat fostul premier.


USL a depus miercuri cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.  Documentul conţine nu mai puţin de 7 motive de suspendare.

Citeşte aici textul integral al cererii de suspendare.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close