Antena 3 CNN Actualitate Media Ultimul sezon Oprah, la Euforia TV, din 8 noiembrie, la ora 23:00

Ultimul sezon Oprah, la Euforia TV, din 8 noiembrie, la ora 23:00

Ultimul sezon Oprah, la Euforia TV, din 8 noiembrie, la ora 23:00
03 Noi 2010   •   14:50

Starul televiziunii americane Oprah Winfrey si-a anuntat deja ultimul sezon al emisiunii sale-Sezonul 25. Lansată la nivel naţional în 1986, emisiunea "Oprah Winfrey" este vizionată de circa 42 milioane de oameni în fiecare săptămână în Statele Unite. De aproape 5 ani, poate fi urmarita si in Romania pe canalul Euforia TV.

Oprah şi emisiunea sa au primit 48 de Premii Emmy pentru emisiuni daytime, inclusiv Premiul pentru Întrega Carieră, în anul 1998. "Oprah" a rămas pe primul loc între talk-show-uri timp de 23 de ani la rând, câştigând tot ce se putea, de la debutul ei în 1986. Emisiunea este produsă în Chicago, de către Harpo Productions şi este preluată de 215 staţii din reţeaua de distribuţie CBS şi de 145 de ţări prin CBS Studios International. De aceea poate fi vizionata si la noi in tara, pe Euforia TV.

Winfrey a spus: "Iubesc această emisiune. Emisiunea asta este viaţa mea. Şi îmi place destul de mult, încât să ştiu când va fi venit vremea să-mi iau rămas-bun. 25 de ani mi se par suficienţi şi fizic şi sufleteşte. Este un număr perfect. Este momentul potrivit. Sper că veţi fi alături de mine în călătoria de 18 luni spre ultima mea emisiune".

După încheierea ultimului sezon al producţiei, Oprah isi va lansa propria sa retea de cablu, OWN: The Oprah Winfrey Network, o reţea de cablu care va emite 24 din 24 şi care va reflecta viziunea, valorile şi interesele ei. Data lansării OWN, un joint venture cu Discovery Communications este stabilită pentru inceputul anului 2011.

Din 8 noiembrie o veti putea revedea la Euforia TV in show-ul ei deja celebru de atatea sezoane, “The Oprah Winfrey Show “. Sezonul 25 incepe cu un interviu special cu John Travolta, surprize pentru spectatori si noi sfaturi pentru cei de acasa. Editii spectaculoase si mai multe despre vedete in „The Oprah Winfrey Show”, ultimul sezon din 8 noiembrie la Euforia TV, de luni pana vineri, ora 23:00.

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey Euforia Tv
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close