Antena 3 CNN Actualitate Media Ultimul volum din seria Femei celebre

Ultimul volum din seria Femei celebre

Ultimul volum din seria Femei celebre
01 Apr 2014   •   12:01

Joi, 3 aprilie, apare împreună cu Jurnalul Naţional cel de-al şaselea volum al colecţiei “Femei celebre”. Madonna este o celebritate, fiind una dintre cele mai influente personaje din industria muzicală. Viaţa ei nu a fost tocmai uşoară, dar a găsit mereu calea către un succes de neegalat, prin credință și auto-determinare .

Viaţa ei este o poveste demnă de inspirație. Soseşte în New York ca o adolescentă visătoare, cu doar 37 de dolari în buzunar; are două căsătorii eşuate, este amenință de un fan nebun, şi devine mamă singură a patru copii dintre care doi adoptaţi în Malawi, Africa. Povestea Madonnei este sensibilă şi dificil de spus.

Puține femei dau dovadă de putere în industria de divertisment aşa cum o face Madonna, iar regina muzicii pop cu siguranţă nu se va retrage prea curând. Colecţia “Femei celebre” cuprinde o serie de 6 documentare despre viata doamnelor care au marcat istoria secolului XX: Prinţesa Diana, Audrey Hepburn, Regina Elisabeta a-II-a A Marii Britanii, Margaret Thatcher, Marilyn Monroe, Madonna.

Urmăriţi poveştile unor femei extraordinare, devenite adevărate icon-uri ale generaţiei lor .

×
Parteneri
Hidroelectrica a anunţat perioada în care se transmite indexul în mai 2024
x close