Antena 3 CNN Actualitate Media Un alt post foarte popular a fost scos de RCS&RDS din grila de programe. Cum se apără oficialii companiei

Un alt post foarte popular a fost scos de RCS&RDS din grila de programe. Cum se apără oficialii companiei

Un alt post foarte popular a fost scos de RCS&RDS din grila de programe. Cum se apără oficialii companiei
de O.P.    |    03 Dec 2012   •   10:17

După scandalul uraş generat de RCS-RDS în momentul în care postul Discovery a fost scos din grila de programe, cei de la platforma de televiziune Digi au scos şi Animal Planet.

RCS&RDS şi-a anunţat abonaţii că, de la 1 decembrie, Animal Planet şi Discovery sunt înlocuite de Digi AnimalWorld şi BBC entertainment. Operatorul RCS&RDS a lansat, la 1 octombrie, două posturi noi, Digi Life şi Digi World, posturi concurente pentru cele din pachetul Discovery (Discovery Channel, Discovery World, Discovery Science, Investigation Discovery şi Discovery TLC).



Florin Nemeş, coordonator Marketing şi PR RCS&RDS, explica faptul că posturile Discovery nu au fost scoase din grilă, ci "mutate într-una superioară, după ce au fost oferite gratuit timp de un an de zile, ca o promoţie".

Faptul că acest lucru s-a petrecut la puţin timp după lansarea noilor posturi Digi World, Digi Life şi Digi AnimalWorld reprezintă "o pură întâmplare", conform lui Nemeş.





×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close