Antena 3 CNN Actualitate Media Una din cele mai vechi vedete TVR a demisionat: "M-am săturat să mă justific ce fac în pat"

Una din cele mai vechi vedete TVR a demisionat: "M-am săturat să mă justific ce fac în pat"

Una din cele mai vechi vedete TVR a demisionat: "M-am săturat să mă justific ce fac în pat"
de O.P.    |    26 Feb 2013   •   10:56

Concedierile masive din TVR s-au lăsat cu surprize. Cei mai cunoscuţi jurnalişti sau vedete au fost nevoiţi sau au ales să plece din cadrul televiziunii naţionale, iar unul din ei este Leonard Miron. Iată însă care este adevăratul motiv din spatele demisiei vedetei tv:

"De ce plec? Pentru că m-am săturat să mă justific de ceea ce fac în pat în faţa unei adunături de falşi juraţi cu paşapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, şi ce dacă iubesc cu aceeaşi pasiune de mai bine de zece ani acelaşi bărbat? Nu pot schimba modelul unei vedete din TVR care-şi schimbă soţii la fel de des ca şi simpatiile politice, nu e genul meu... şi nici treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui... eu sunt fericit cu ce am", scrie Leonard Miron pe blog.

"Cred că ar fi cazul să nu uite că 'poponarul' vorbeşte vreo patru limbi străine, că 'homalăul' are un masterat, un doctorat şi vreo trei diplome prin buzunare, că 'pidosnicul' chiar ştie să lucreze într-o echipă de televiziune şi să facă performanţă. Inexplicabil, precum piramidele sau unele cazuri sociale de la evaluare, este faptul că 'bulangiul' este bun să fie chemat când nu vrem să cheltuim bani din deviz sau când nimeni nu vrea să încerce marea cu degetul sau când am uitat că trebuie să facă cineva şi emisiunea cu pricina. Scuze pentru invectivele folosite, erau doar citate din managerii în viaţă şi în funcţie", continuă Leonard Miron.

"Evident că în Dreptul Muncii nu este nicăieri menţionată noţiunea de demisie forţată. Suntem în România, nu în Marea Britanie, mi-ar spune cineva. Şi evident că s-ar putea crea un precedent. Mai greu, dar nu imposibil", conchide Miron.




 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close