Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ciutacu, despre incidentul de la mall Băneasa: Nu-mi închipui că i-a pus Băsescu să mă bată (VIDEO)

Victor Ciutacu, despre incidentul de la mall Băneasa: Nu-mi închipui că i-a pus Băsescu să mă bată (VIDEO)

Victor Ciutacu, despre incidentul de la mall Băneasa: Nu-mi închipui că i-a pus Băsescu să mă bată (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Aug 2010   •   21:32

Jurnalistul Victor Ciutacu a povestit, marţi seară, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, cum a decurs incidentul în care a fost implicat cu o seară în urmă la mall-ul din Băneasa. Ziaristul a fost atunci agresat verbal de către doi indivizi care vroiau să-l ia la bătaie.

Victor Ciutacu susţine că cei doi agresori au început să-l înjure şi să-l ameninţe în timp ce se afla cu copilul la cumpărărturi.

"Doi indivizi au venit foarte revoltaţi la mine, înjurându-mă şi acuzându-mă că mint poporul cu televizorul. Sigur, nu de unul singur, ci împreună cu Gâdea, cu Badea, cu Stan şi în general toate Antenele. Şi urma să ne rupă capul pe rând, în mod organizat, în mod individual, nu ştiu exact care era procedura. Cert e că eu trebuia să fiu primul dacă tot mă găsiseră pe acolo", a explicat Victor Ciutacu.

Jurnalistul susţine că i-a evitat pe agresori în măsura în care s-a putut, după care a plecat cu un taxi.

"S-au agăţat de taxi, era să dea şi în maşina omului. Într-un final am scăpat", a spus Ciutacu.

În urma incidentului, unele persoane i-au reproşat jurnalistului că şi-ar fi înscenat întregul incident. Acesta a respins acuzaţiile, precizând că nu are motive să facă astfel de lucruri.

"Astăzi am avut o grămadă de discuţii cu o grămadă de lume. S-a pornit de la prezumţii, de nebunia mea, că am ajuns să-mi inventez incidente că n-am rating. N-am cum să am rating zilele astea că nu fac emisiune, sunt în concediu. (...) Până la nebunii că i-a pus Băsescu pe unii să mă bată", a spus Ciutacu, adăugând "Nu, nici nu mi-am inventat incidente de om nebun cu copilul lângă mine prin parcările mall-urilor. Nici nu sunt atât de descreierat să-mi închipui că i-a pus Băsescu să mă bată".

"Problema este că s-a ajuns la un nivel de violenţă - şi verbală şi fizică - generată de toată psihoza asta politică, încât, în curând, probabil că o să ajungem să ne şi batem între noi pe stradă din considerente absurde de diferende politice", a mai explicat jurnalistul.



Antena3.ro


×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close