Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ciutacu şi Niels Schnecker, în război cu 50 de blonde

Victor Ciutacu şi Niels Schnecker, în război cu 50 de blonde

Victor Ciutacu şi Niels Schnecker, în război cu 50 de blonde
11 Apr 2012   •   14:55

În această seară, de la 20.20, la Antena 1, Victor Ciutacu şi Niels Schnecker fac echipă împotriva a 50 de blonde determinate să demonstreze că inteligenţa este sexy. Pe parcursul competiţiei, cei doi vor fi confruntaţi cu fel de fel de provocări la care vor răspunde deschis, aducând în discuţie şi foarte multe întâmplări savuroase.

Foarte deschis provocărilor adversarelor sale din platoul emisiunii, Niels a făcut mai multe dezvăluiri, între care şi salariul pe care îl are un consilier la Casa Albă şi bonusurile care i se oferă.

Realizatorul emisiunii „Previziunile Zilei” a povestit şi despre experienţa sa de la Capul Bunei Speranţe, acolo unde a trăit timp de un an şi jumătate. Invitatul lui Negru şi-a adus aminte cum, la intrarea în rezervaţia ce ducea către Capul Bunei Speranţe, spaţiul era împânzit cu numeroase panouri. Turiştii erau avertizaţi insistent să închidă foarte bine uşile şi geamurile maşinilor. Motivul: toţi cei care parcau acolo se aflau sub un risc incredibil, acela de a fi victimele babuinilor-hoţi. În cazul în care găseau cum să intre în maşini din neatenţia proprietarilor, maimuţele furau absolut tot ce găseau înăuntru!

Pornind de la un zvon despre veniturile lui Victor Ciutacu, una dintre blonde l-a întrebat de ce locuieşte la bloc şi pe ce anume îşi cheltuie banii. Realizatorul emisiunii „Vorbe grele” nu s-a ferit deloc să răspundă curiozităţilor blondelor, dându-le mai multe detalii despre viaţa la bloc şi cum se înţelege cu vecinii. Cât depre salariul menţionat de una dintre concurente, sumă care a stârnit o reacţie extrem de puternică atât pentru Dan Negru cât şi pentru coechipierul Niels, rămâne de văzut ce a spus jurnalistul în această seară.

Ce alte dezvăluiri au mai făcut Victor Ciutacu şi Niels Schnecker, rămâne de văzut miercuri, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

×
Subiecte în articol: victor ciutacu Niels Schnecker
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close